En webshop du SKAL tjekke ud!

Tid til årets fest!

aarets-fest

Halløjsa skønne læsere!

Nu er det endeligt blevet tid til årets fest – nemlig Radikal Ungdoms Landsmøde.

Jeg må indrømme, at begejstringen og sommerfuglene i maven har ladt vente på sig i år. De seneste fire år, har jeg tænkt på det og glædet mig næsten en måned op til landsmødet. Men det har jeg faktisk ikke i år.

Er det fordi jeg nyder at være politisk aktiv mindre? Nej det tror jeg ikke. Men man glæder sig nok bare mindre til ting, femte gang man oplever det.

Men nu sidder jeg her i salen. Marianne Jelved holder tale, og der er en masse gode folk omkring mig. Og så kan man da ikke være andet end glad og fuld af forventning!

I denne weekend skal vi diskutere en masse politik, drikke et hundrede bajere og så skal jeg forhåbentligt genvælges som ordfører for integration- og udlændinge, med vanvittigt mange tømmermænd, på søndag.

Så god weekend til Jer <3 Selvom den nok ikke bliver lige så fed som min. hæhæ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En webshop du SKAL tjekke ud!