Fem valgsange du SKAL høre!

Oktober favoritter

img_8756

Kalenderen talte November for et par dage siden, og derfor er det naturligvis tid til månedens favoritter. Mine Oktober-favoritter spænder lidt bredt, men det er produkter som jeg i høj grad kan stå inde for! Produkterne jeg har valgt at fremhæve denne måned er super billige, så de fleste burde kunne være med 🙂

Den første favorit er min skønne jumpsuit med flæser fra Zara. Jeg havde den på til Radikal Ungdoms landsmøde (læs mere om det HER). Den var virkelig behagelig at have på, og kunne let peppes op med nogle høje sko. Og så koster den kun 299 kroner!

img_8761

Mac Lip Pencil Cherry købte jeg faktisk for et stykke tid siden. Men på det seneste (muligvis efter, at jeg har set SKAM), har jeg haft en ambition om at gå mere med læbestift. Jeg bruger ofte denne lip-pencil til at indramme min læbestift. Det ser super godt ud, og den går til de fleste rødtonede læbestifter. Den koster 140 kroner.

img_8764

By Sophie Langdalens Moon-halskæde er også en klar favorit. Den kan købes på Sophie Langdalens instagram HER. Den koster kun 79 kroner, og fragten er fri. Så den er jeg virkeligt billig!

img_8767

Sidst men ikke mindst er Dennis Knudsens shampoo og balsam til normalt hår en klar favorit. Mads og jeg har diskuteret meget, hvorvidt den er unisex eller ej. Han mener, at den er til mænd, jeg mener, at den er unisex. Men vi bruger den i hvertfald begge to 😛 De er super billige. Koster kun 80 kroner pr. stik, og kan købes lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem valgsange du SKAL høre!