Oktober favoritter

Status på min træning

img_8159

Træning fylder ikke særligt meget her på bloggen på trods af, at jeg egentlig synes, at det fylder en del i mit liv. Formentlig fordi jeg ikke helt ved, hvad jeg skal skrive og måske også fordi, at jeg ikke aner om det er noget I er interesseret i at læse om. Men nu får I alligevel en lille update

Jeg træner stadig Crossfit i Crossfit Copenhagen og elsker det. Jeg startede til Crossfit i Juni og har altså trænet der i hele fem måneder nu! Tiden går godt nok stærkt (Læs også: Hej crossfit, farvel fitness).

Jeg har stadig en god rytme hvor jeg træner cirka to gange om ugen. Det bliver til to gange de fleste uger, nogle gange kun én hvis jeg har travlt eller ikke gider, og nogle gange tre hvis jeg har meget overskud. Det synes jeg egentlig er rigtig fint, og jeg lever med god samvittighed.

Jeg er blevet bedre til en del øvelser! For et par uger siden lavede jeg min første kipping hand stand push up, dog med to puder under (se øvelsen HER). Det var jeg ret stolt af, og jeg øver mig så jeg kan blive endnu bedre.

Jeg er også kommet op på 45 kg 1 rep max (det betyder, at man laver øvelsen 1 gang) i power clean,  (se øvelsen HER), et 5 rep max (det betyder, at man laver øvelsen 5 gange i træk) på 37 kg i push press (se øvelsen HER) og et 5 rep max på 50 kg i squat.

Så jeg synes selv, at jeg er blevet lidt sej. I starten havde jeg svært ved at squatte  5 x 35 kg og nu kan jeg squatte 5 x 50. Det er  skønt at føle den fremgang.

Jeg er så glad for at jeg byttede fitness ud med crossfit. Det er så meget mere mig, og det er meget sjovere og langt mere udfordrende. Det kan jeg meget, meget varmt anbefales (Læs også: Hvorfor taler crossfittere ikke om andet end crossfit?)

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober favoritter