Typen der tuder til en popsang

Det er helt OK at være underlig

img_7507

Jeg har altid sagt og gjort præcis hvad der passede mig, uagtet om det falder udenfor rammen for, hvad man ”normalt” ville gøre eller sige. Jeg har altid talt som et vandfald i timerne, også selvom jeg blev stemplet som en nørd. Jeg har altid fået tonsvis af underlige idéer, og igangsat en masse projekter. Jeg har aldrig ladet som om, at jeg var noget jeg ikke var – også selvom den jeg ér måske er lidt kikset.

Læs også: Jeg blev mobbet i skolen

Har jeg følt mig anderledes? Bestemt. Jeg har altid ville andre ting og interesseret mig for andre ting, end mine barndomsvenner. Især da min politiske interesse begyndte at spire i starten af mine teenageår. For det er meget begrænset hvor mange børn i slutningen af folkeskoleårene, der interesserer sig for politik.

Men faktisk har det aldrig generet mig særligt meget. Jeg har altid sat pris på ikke at være som alle andre. Selvfølgelig var det hårdt i teenageårene, men det blev nemmere og nemmere jo ældre jeg blev.

Ungdomspolitik har uden tvivl været en tableturner for mig. I ungdomspolitik er alle lidt underlige, på hver deres måde. Der blev jeg socialt accepteret, som den freak jeg er, på en måde som jeg ikke er blevet før. I ungdomspolitik er der plads til selv de største freaks, så dér følte jeg mig for alvor ”normal” for første gang.

I dag er jeg fandme glad for, at jeg er underlig. Jeg tror på, at underlige mennesker har det sjovest. Derfor er størstedelen af mine venner også lidt underlige. Nogen af dem har spøjse interesser eller en mærkelig humor og mange af dem har formentlig været lidt ”outsiders” tidligere i deres liv. Og det tror jeg faktisk, er en af de ting som er med til at gøre dem mega awesome.

Underlige mennesker hviler også ofte enormt meget i sig selv. De ved, at de ikke er som alle andre, og de står ved de mennesker de er. Det er en personlig egenskab som jeg sætter ufatteligt meget pris på.

Så lad vær med at forsøge at være noget du ikke er. Hvis de mennesker du er omringet af i den sociale kontekst du er i ikke accepterer dig som den du er, så find nogle andre at hænge ud med. Det er aldrig en god idé at give op på den person man er.

img_7490

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

2 kommentarer

 • Melisa

  Weirdos unite!!!!
  Har sagt det ofte og siger det igen, men hold op med at få mig til at være enig med dig i nærmest alt du skriver. Du ødelægger jo mit image >_< Men det er dejligt at høre at andre deler ens overbevisning omkring det at være 'underlig' 🙂 Har også en kæreste hvor ham og jeg kan være underlige sammen. Relationship goals and true love lige der<3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Haha, du er sød <3 Min kæreste og jeg er også pisse underlige sammen… Det er dejligt 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typen der tuder til en popsang