Hemmelighederne bag langt og tykt hår

”Hvorfor taler du som en fra Sydhavnen, når du kommer fra Gentofte?”

img_4766

Et spørgsmål som jeg har fået mange gange i mit liv. Jeg har nemlig altid talt som en vaske ægte havnearbejder, på trods af at jeg er født og opvokset i det mondæne Gentofte.

Læs også: En rigmandsunges refleksioner.

Jeg taler for det første virkelig københavnsk. Dertil bander jeg meget, især ordet fuck benytter jeg hyppigt. Og så er jeg bare også lidt grov i munden nogle gange.

Hvorfor? Jeg aner det virkelig ikke. Mine forældre taler begge to enormt pænt. Jeg kan heller ikke lige pege på nogen i min opvækst der har talt grimt og dermed være en influent på det punkt. Umiddelbart virker det altså som om, at det mere eller mindre er kommet af sig selv.

Er det et problem? Næ, det synes jeg egentlig ikke. Jeg kan sagtens slå det fra i situationer, hvor jeg finder det upassende. Det er bare en del af mig, og min egen optik en del af min ”charme”. Jeg synes ikke, at der er noget galt i at bande, hvis man generelt taler ordentlig til andre mennesker og det selvfølgelig ikke tager overhånd.

Mads siger tit, at jeg skal bande mindre. Men for at være helt ærlig, så gider jeg ikke ændre min måde at tale på, fordi andre synes, at jeg skal gøre det. Hvis jeg selv begynder at se det som et problem for mig i form af, at andre ser dårligt på mig – så skal jeg nok ændre det. Men lige nu ser jeg det ikke som det største problem.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmelighederne bag langt og tykt hår