''Hvorfor taler du som en fra Sydhavnen, når du kommer fra Gentofte?''

Vind 5.000 kroner at shoppe for!

SPONSORERET AF DESIGNERS & FRIENDS

designers-and-friends

1/ Pieszak bukser 449 kroner 2/Black Lily Jumpsuit 349 kroner 3/ Whiite bukser 445 kroner 4/ Erbs Denmark Bodystocking 249 kroner 5/ Whiite kjole 475 kroner 6/ Molly Jo Bluse 425 kroner

Kender I Designers & Friends? Det er en ret fed side, hvor man kan købe designertøj på tilbud. Det er en slags online outlet. De har en masse lækre mærker såsom Cecilie Copenhagen, Les Deux, Dyrberg Kern etc.

Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev deltager du i konkurrencen om at vinde et gavekort på hele 5.000 kroner!! Derudover får enhver der deltager i konkurrencen et gavekort på 100 kroner at shoppe for! Så det kan altså helt bestemt betale sig!

Ovenfor kan I se nogle af mine favoritter. Man sparer ret mange penge i forhold til tøjets oprindelige pris. Jeg er personligt helt vild med især Molly Jo blusen og Jumpsuiten fra Black Lily.

Så hvis jeg var dig, ville jeg gå ind og subsribe på deres nyhedsbrev, få 100 kroner at shoppe for og deltage i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kroner!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Hvorfor taler du som en fra Sydhavnen, når du kommer fra Gentofte?''