Ultimativ Black Friday guide!

Mine black friday køb

INDEHOLDER REKLAME

Hej venner!

Jeg håber, at I alle har fået udnyttet de mange gode tilbud der er over alt på nettet i dag (se også min ultimative black friday guide HER).

Jeg har haft en lidt lang dag med studie, arbejde og nu – hovedbestyrelsesmøde i Radikal Ungdom. Så et smut forbi en fysisk butik kunne jeg desværre ikke presse ind. Men det gør nu heller ikke noget. For især storcentrene har vidst været det rene blodbad i dag. Mads kunne ikke få en parkeringsplads i Fields i dag, og da jeg kørte forbi Fisketorvet var det hele også et rent kaos.

Men så er det godt, at man kan smide benene op og shoppe online. Det har jeg personligt benyttet mig af, og I kan se mine køb her:

bf11/ 246,75 kroner 2/ 224,25 kroner 3/171,75 kroner

bf21/ 429 kroner 2/ 22,50 kroner

1 kommentar

  • Veronika

    Har du prøvet bryst plastrene? Jeg købte engang nogen meget billige slags, som absolut ikke holdt hvad de lovede! Jeg har en meget medium størrelses bryst, så det kan i hvertfald ikke have været nogen forhindring..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ultimativ Black Friday guide!