ADVENTSKONKURRENCE: Vind 500 kroner til Miinto

Tre fun facts om mig

img_9662

1. Til samtlige mundtlige eksamener i gymnasiet, hørte jeg Rollo og King på vej hen til skolen. Deres musik giver mig bare en slags ro, som gør at jeg ikke bliver nervøs. Jeg tror det er de muntre melodier og komiske tekster. Jeg hører ”Der står et billede af dig på mit bord”, ”Ved du hvad hun sagde?” og ”Dyt i bamsen”. Tre sange, som jeg rigtig godt kan lide, men ellers ikke rigtig hører. Men når jeg skal til eksamen, ja så er de altså et must. Man må da også sige, at de har virket. For jeg har fået 12 til alle mine eksamener. Jeg har endnu ikke været til en mundtlig eksamen på DMJX, men når jeg skal så skal der fandme høres Rollo og King!

2. Jeg bærer ikke nag. Punktum. Jeg har et stort temperament, som nogle gange løber helt af med mig. I sær hvis jeg er fuld eller træt – og i sær hvis jeg er begge dele. Jeg kan godt blive sur, og når jeg bliver sur – så bliver jeg rigtig sur. Til gengæld køler jeg meget hurtigt af, og så er jeg ikke sur længere. Der skal meget til for, at jeg kan være sur længere tid af gangen. En af årsagerne er helt klart, at jeg hader at være uvenner med folk.

3. Jeg er en smule mørkeræd. Ikke på ”jeg tør ikke gå ned i den mørke kælder”-måden. Men hvis jeg har set en uhyggelig film el., så sover jeg bedst, hvis lyset er tændt ude i gangen 😛 Hvis jeg sover alene, kan jeg også godt lide at lyset er tændt ude i gangen.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE: Vind 500 kroner til Miinto