Tre fun facts om mig

Derfor er kvinder sluts og mænd helte

img_8193

Jeg har bevæget mig ned ad en lidt farlig sti. I dette indlæg vil jeg nemlig prøve at redegøre for, hvorfor mænd der er sammen med mange kvinder opfattes som helte, mens kvinder som er sammen med mange mænd opfattes som ludere.

Det vil være fyldt med generaliseringer. Det er man nødt til, hvis man skal forsøge at finde en årsag til det her – så bær over med det. Jeg vil ikke komme ind på, hvorvidt jeg mener ting er rigtig eller forkert. Jeg vil bare prøve at forklare, hvorfor jeg tror, at det er sådan.

En forudsætning for indlægget er, at vi alle går med på præmissen om, at det rent faktisk forholder sig som jeg siger. At meget seksuelt aktive mænd og kvinder opfattes forskelligt. Det er ikke sikkert, at det er rigtigt. Men det er i hvertfald præmissen for dette indlæg.

Jeg tror en stor del af årsagen ligger i måden hvorpå henholdsvis mænd og kvinder gør sig erotiske erobringer. Mænd er som regel i offensiven og går efter, hvad de vil have. Kvinder er mere passive, og siger ja eller nej, alt efter hvad der behager dem. Det kræver altså en større indsats af mænd at ”score” en kvinde end omvendt. Derfor får mænd en highfive fordi de har sejret, hvorimod kvinder bliver dømt, fordi de har ladt nogen komme forbi de hellige porte uden kvindens modstand.

Jeg tror, at mænd generelt er mere villige. De har ikke altid lige så høje krav som kvinder, eller de er i hvertfald villige til at forkaste nogle af dem, når promillen er høj eller tørkeperioden lang. Det er kvinder også, men jeg tror, at de (muligvis grundet strukturer i samfundet og den potentielle fordømmelse) overvejer det noget mere nøje, før de kaster sig i lagenerne med en mand.

Det betyder, at det for en kvinde er latterligt nemt at score. Jeg har aldrig været oprigtigt interesseret i en mand uden også at ”score” ham, og sådan tror jeg, at ufatteligt mange piger har det. Det er ikke en kamp at score, det er bare noget man lader ske. Mænd skal kæmpe for det – eller i hvertfald de fleste. De skal gøre en aktiv indsats.

Og derfor er reaktionen vel egentlig ganske naturlig. Hvis du har opnået noget fordi du har kæmpet for det og gjort en aktiv indsats, så er du en helt. Men hvis du bare har stået passivt til og givet en person nøglen til dit indre, ja så er du billig. Igen, jeg siger ikke at det er en OK indstilling – jeg siger bare, at den måske ikke er så underlig endda.

Dertil tror jeg ikke, at man skal underkende de biologiske faktorer. Det ligger i mandekønnets natur i hele dyreriget at jagte så mange kvinder som muligt. Det handler jo om at sprede sin sæd, så nye generationer kan blomstre. Kvinderne skal føde børnene og passe dem – ikke sprede deres kønsvæsker. Det ligger dybt forankret i vores natur og vores kultur – ikke dermed sagt, at det ikke bør, kan eller skal laves om.

Sidst men ikke mindst er kvinder kvinder værst. Det er oftest kvinder der har et problem med kvinder, som er sammen med mange mænd. Det skyldes, at kvinder er hinandens største kritikere. Hvis kvinder brugte lidt mere tid på at feje for egen dør end for andres, så ville kvinder møde væsentligt mindre fordømmelse end de gør i dag.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre fun facts om mig