Ung i operaen

Farvel for en stund, Danmark

jetsetterSom I kan se på billedet, var jeg jo lidt af en jetsetter som barn. Og en gang jetsetter – altid jetsetter. Så lige nu er jeg på vej til Holland, for at deltage i et seminar i Haag.

Det er måske lidt overkill at kalde mig jetsetter. For jeg har faktisk ikke været udenfor Danmark i over et år. Lige bortset fra da jeg lige snittede Sverige på vejen til Bornholm eller da jeg kørte til Tyskland for at handle billige bajere – men det tæller ligesom ikke rigtigt.

Men nu skal det være! Lige nu er jeg på vej til Haag for at deltage i Euro – Arab Seminar, som er et fire-dags seminar om asyludfordringen med fem europæiske ungdomspartier og fem ungdomspartier fra MENA-regionen (Mellemøsten og Nordafrika). Sammen skal vi identificere udfordringen, vidensdele og forhåbentligt komme med nytænkende løsninger.

Jeg fik rollen som delegationsleder da jeg jo er Integration- og Udlændingeordfører i Radikal Ungdom. Vi skal i alt fire afsted fra Danmark, og jeg tror det bliver pisse fedt. Det er virkelig nogle skønne mennesker der skal med, og det gør jo uden tvivl turen federe!

Vi skal være afsted i seks dage i alt, så jeg kommer først hjem på tirsdag. Vi kommer dagen før seminarets officielle start og tager hjem dagen efter. Vi skal bo på et hostel, hvor jeg har fået arrangeret at vi fire danskere bor sammen. Det er sgu meget rart at bo sammen med nogen man kender, og kunne slappe lidt af og bare snakke dansk på værelset.

I skal nok få en update når jeg har fået taget nogle billeder, er faldet godt på plads og har fået fanget mig noget internet. Hav det godt så længe <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ung i operaen