Ung i operaen

November favoritter

INDEHOLDER REKLAME

img_8837

Fanny Strik Grøn –  Jeg købte denne strik på Black Friday, og blev forelsket i den ved første blik. Jeg købte den i L, da det var den eneste størrelse tilbage. Den er lidt oversize, men den passer perfekt. Den er latterligt behagelig og blød og kradser ikke det mindste! Den er desværre kun tilbage i XL i grøn. Men den vil ikke være vildt stor til en M og slet ikke til en L. Den findes også i flere størrelser på Trendday.

Sandra Willer Love Bird – Sandra Willer har designet sin egen undertøjskollektion, som I måske har lagt mærke til. Det har været ret så omtalt her i blogland. Jeg købte den fine ”Love Bird” i sort i Wunderwear, og har været rigtig glad for den. På mystisk vis får man altså større bryster af den, selvom der ikke er push up i! Den kan jeg meget varmt anbefale.

img_8839

Nivea Silk Mousse – Denne lækre Silk Mousse til brug i badet øger virkelig ens livskvalitet. Jeg elsker alt i skumform, og denne er bare SÅ lækker at påføre i badet. Den fungerer som en slags showergel, bare i skumform. Den kan også bruges til at barbere ben! Fåes blandt andet i Føtex, og er ret billig.

Pudderdåserne Alt i en creme – Lige nu sidder jeg i Holland og sukker over, at jeg ikke kunne have denne creme med, da den er over 100 ml og derfor ikke måtte være i hånd bagagen. Det er en fugtighedscreme, som kan bruges overalt på kroppen – også i hovedet. Jeg ELSKER cremer, som kan bruges overalt, og hader at skulle bruge forskellige cremer til forskellige dele af kroppen. Denne kan meget varmt anbefales.

Pudderdåserne Alt i en salve – Virkelig, virkelig lækker creme til læberne. Enormt fugtgivende, og bare virkelig lækker og ikke mindst relativt billig.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ung i operaen