November favoritter

Holland status

1 Som I ved er jeg i Holland til Euro-Arab seminar. De to første kursusdage er så småt overstået, og det har været super spændende.

Vi er cirka 30 unge i alt, fra ni forskellige lande. Alle deler en fælles interesse for og erfaring med flygtninge og/ eller flygtningepolitik.

Vi har blandt andet hørt oplæg fra syriske flygtninge bosat i Holland. Og så har vi snakket meget om, hvordan man håndterer flygtninge i de forskellige lande. 2

Vi bor på et hostel, som faktisk er ganske fint. Vi bor på et seks-mandsværelse alle fire danskere sammen, og så med en hollænder og en britte. Vi var godt nok blevet fortalt, at vi boede os fire alene. Men det er nu også ret hyggeligt, at bo med nye mennesker. Lige bortset fra, at en af dem snorker fuldstændig vanvittigt…

Vi spiser alle måltider her på hostellet, da tiden er ret begrænset. Vi bruger jo hele dagen på møder og oplæg. Men heldigvis er maden god, og vi får mulighed for at smage en masse klassiske hollandske retter. Meget af det er friturestegt 😛3

Det to foregående aftener har vi brugt på at drikke øl og snakke med de andre deltagere. Det er super cool mennesker, men spændende baggrunde – så det er rigtig hyggeligt. Nogen besøger coffeeshops og ryger hash – man er vel i Holland. Men jeg har sgu aldrig prøvet det – og tør faktisk heller ikke rigtigt 😛

I går aftes havde vi culture evening, hvor alle havde noget med fra deres hjemland. Vi havde tager granatæble shots og piratos med. Vi var lidt i tvivl om det med alkoholen var en god idé, da halvdelen af deltagerne jo er fra mellemøsten. Men de er sgu ret liberale, og de fleste af dem drak faktisk et shot!

I aften skal vi vidst ind til byen og have drinks, hvilket jeg glæder mig til! De andre aftener har vi bare været på hotellet, hvilket sgu har været meget belejligt i forhold til at komme i seng – det er jeg fan af. 4

Hvis i vil følge mig på turen så skal I tilføje radikalungdom på snapchat. Den styrer jeg nemlig indtil på tirsdag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November favoritter