ADVENTSKONKURRENCE: Alt godt fra Nivea

Gaveinspiration til ham

INDEHOLDER REKLAME

1

Mænd kan være svære at købe gaver til. En kvinde kan man altid give et smykke eller noget make-up, men hvad skal man give en mand? Jeg er kommet med seks forslag, som jeg tror de fleste mænd ville være glade for, som en inspiration til alle de kvinder, som stadig mangler at købe en gave til sin kæreste, ven eller familiemedlem.

1/Oxford Slim Fit Shirt – Polo Ralph Lauren

En skjorte er altid en god gave, og Ralph Lauren er jo en klassiker. En hver mand, som af og til tager en skjorte på, vil være glad for en skjorte af god kvalitet. Denne koster 899 kroner.

2/ Classic Sheffield 40mm Daniel Wellington

Hvis man har planer om at spendere lidt mere på en julegave til manden i sit liv, så er et ur et godt bud på en god gave. Dette meget klassiske ur fra Daniel Wellington er et godt bud. Det koster 1.495 kroner.

3/ Whiskyglas fra Nachtmann

Hvis manden du skal købe gave til er en whiskydrikker, så er et par lækre whiskyglas en perfekt gave! Her får du fire whiskyglas for kun 200 kroner, hvilket er en ret god pris! Er han mere til vin er et par lækre vinglas også en god idé.

4/ Middag for 2 oplevelsesgave

Personligt er jeg helt vild med oplevelsesgaver. Det er en god måde at give en gave, som man også selv er en del af. På Smartbox kan man blandt andet få en ølsmagning, som er ret nice, eller denne middag for to til 499 kroner.

5/ Lene Bjerre Cristel Karaffel 90 cl

Endnu en gave til den whiskydrikkende mand. Det er sådan én ting, som man gerne vil have, men som man ikke får købt selv. Den perfekte gave! Denne koster 349 kroner

6/ KitchPro Chokoladefontæne

Hvem har ikke altid drømt om at eje en chokoladefontæne? Det er måske en lidt fjollet gave, men jeg er sikker på, at han vil blive glad for den 😛 Og så koster den kun 199 kroner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE: Alt godt fra Nivea