Hvornår er man et curlingbarn?

15 tegn på, at du er feminist

Så er jeg ude med riven igen. Denne gang med 15 tegn på, at du er feminist. Kære feminister, før I river hovedet af mig, så vil jeg lige minde Jer om, at listen er skrevet med et glimt i øjet. Jeg har lavet en tilsvarende liste for samtlige partier i folketinget, for danskere og folk fra Gentofte. It is not personal <3

2

1. Du mener, at hvis man prioriterer kvinders taleret over mænds, er det kvindekamp. Men hvis man prioriterer mænds taleret over kvinders, så er det sexisme.

2. Du synes nøgenhed er godt. Men kun så længe man ikke lever op til samtidens kropsidealer.

3. Du forstår ikke, hvorfor ingen gav dig en highfive den aften, du knaldede fem fyre.

4. Du er den eneste, der ikke synes det er bare en anelse nasty at have sex med fem forskellige mennesker på en aften.

5. Du mener, at der er utallige udfordringer for kvinder i dagens Danmark. At der er flest mandlige kriminelle, hjemløse og ensomme ser du ikke som nogen udfordring.

6. Du er stor modstander af klassiske kønsroller. Men du forventer alligevel, at mænd giver dig drinks i byen og holder døren for dig.

7. Du mener, at Hillary Clinton ville være en fremragende præsident. Hvad gør lidt slettede mails og bidrag fra kvindehadske organisationer, så længe man er kvinde?

8. Du er utilpas ved mandelige undervisere på din uddannelse. Det er da mansplaining, at de hele tiden prøver at belære dig om alt muligt.

9. Du synes, at kvinder skal have lov til at se ud præcis som de har lyst til. Så længe de ikke har fået en plastikoperation eller går med lidt for meget make-up.

10. Når andre kvinder har nedringet tøj på, er det slutty. Når du selv vil #freethenipple, er du en frigjort motherfucker

11. Du mener, at der er for få kvinder i den offentlige debat. Men når typer som Anna Sophia Hermansen eller Merete Risager så alligevel bliver inviteret i debatten, så siger de kun alle de forkerte ting og går mændenes ærinde.

12. Du synes, at kvinder skal gøre præcis hvad de har lyst til. Men du har alligevel travlt med at bitche over hende Christina, som bare hiver en ny tinderdate med hjem hver weekend.

13. Du går altid i nedringede trøjer, men er simpelthen så træt af, at folk altid kigger på dine bryster!

14. Du kæmper for, at kvinder skal elske deres krop som den er og bruger udtryk som ”a real woman has curves”, men kan slet ikke se hvor selvmodsigende det egentlig er.

15. I virkeligheden har du bare et dybtfølt og inderligt had til det mandlige køn.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvornår er man et curlingbarn?