Bukser til dig med store ben

Uheldig første arbejdsdag

Som I måske ved startede jeg på min praktik i dag. Jeg har virkelig set frem til at starte. Det er en spændende praktikplads, en fed virksomhed og virkelig søde kollegaer. Men min første dag gik ikke helt som jeg havde planlagt…

Som jeg har skrevet om en milliard gange, har jeg i perioder svært ved at sove. Og lunefuld som skæbnen er, var i nat one of those nights.

Jeg lå søvnløs stort set hele natten, og fik max sovet måske to timer. Jeg var faktisk tæt på at begynde at græde midt i nat, fordi jeg var så desperat efter at falde i søvn.

Så i morges klaskede jeg en masse make-up i ansigtet for at skjule mine rødsprængte øjne og blege ansigt, i forsøget på at ligne et menneske. Udover at føle mig som en zombie havde jeg også hovedpine og en næse der løb som et vandfald.

Så jeg tog to hovedpinepiller og tog afsted mod min første arbejdsdag.

Det gik faktisk fint. Jeg faldt ikke i søvn under morgenmødet, som jeg ellers havde frygtet. Jeg faldt heller ikke i søvn over skrivebordet. Jeg pudsede næse omkring tredive gange, men ellers overlevede jeg dagen ganske fint.

Taget omstændighederne i betragtning var det faktisk en rigtig fin dag. Jeg kom ind i systemerne, påbegyndte nogle små opgaver og mødte de mennesker, som jeg skal arbejde sammen med. Jeg er helt sikker på, at det nok skal blive en super fed praktikperiode!

Nu krydser jeg alt hvad krydses kan for, at jeg får en ordentlig nattesøvn, så jeg er lidt mere menneske i morgen…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bukser til dig med store ben