Du er ikke et dårligt menneske og jeg er ikke naiv

15 tegn på, at du er statskundskaber


Statskundskabere er virkelig irriterende mennesker. Det ved jeg fordi cirka 90% af mine venner er statskundskabere. I dag er det dem der får en røffel, og det har de sgu fortjent. Så her kommer 15 tegn på, at du er statskundskaber.

1. Du er radikal.

2. Du bruger mere tid på at være politisk aktiv, end på dit studie.

3. Du hader økonomifagene på studie næsten lige så meget, som du hader økonomistuderende.

4.  Du har en gruppechat på Facebook med din studiegruppe, der hedder “samfundets elite” – det startede egentlig ud som en joke, men der er ingen der vil ændre navnet nu. For I er stadig af den overbevisning, at det er hvad I er, selvom alle andre ved, at I ender som mellemledere i en udkantskommune.

5. Du føler dig lidt som Foucault, når du tager en rullekrave på. I virkeligheden ligner du bare en sociologistuderende, der er faret vild. 

6. Du ser dig selv, som vor tids svar på Jesus – misforstået og forhadt, men samfundets frelser.

7. Du fryder dig over, at jura er flyttet ud på KUA.

8. Du namedropper altid sociologer. Det er lige meget om du ved, hvem de er og hvad samtalen handler om. En god sociolog højner altid niveauet.

9. Du får rejsning af Academic Books’ udvalg af overstregningstuscher.

10. Når folk påpeger dit (kunstigt) overakademiserede sprog, bliver du lidt stolt inden i. Det er stadig ikke gået op for dig, hvor irriterende du egentlig er.

11. Du anser statskundskab som et studie, hvor man lærer lidt af det hele. Alle andre ser det som et studie, hvor man lærer lidt af ingenting.

12. Du drømmer om at redde verden… Ej det var bare en joke. Magt, du drømmer om magt!

13. Hvis du arbejder et fancy sted skal medarbejderkortet flashes i fredagsbaren. Så er der ingen grund til at fortælle, at du faktisk bare er piccoline.

14. Du kan blive helt liderlig ved tanken om et praktikophold i Bruxelles.

15. Du render ind i en eksistentiel krise på studiet, i det øjeblik det går op for dig, at du har reel risiko for at ende som mellemleder i Faaborg-Midtfyn kommune, når du engang bliver færdiguddannet. Ikke lige det du havde regnet med!

 

Stort tak til alle Radikal Ungdoms selvironiske (eller statskundskabshadende) medlemmer, der har været en gigantisk hjælp i udformning af denne liste <3

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

  • Camilla

    Haha hvor er den sjov.
    Jeg er selv sociologistuderende, og den fyr fra mit studie som tror han er rigtig klog og smart, går altid rundt i en rullekrave. 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er ikke et dårligt menneske og jeg er ikke naiv