Få lækre bryn med Kelley Baker

Jeg er ikke afhængig af sociale medier (længere)

img_9058

Jeg tror, at mange har stillet sig selv spørgsmålet: ”er jeg afhængig af sociale medier?”. Det har jeg, og ved I hvad? Det synes jeg faktisk ikke, at jeg er.

Det har jeg været, uden tvivl. Særligt af Facebook! Hvis jeg havde lagt noget politisk op på Facebook så var det enormt vigtigt for mig, at jeg var der lynhurtigt til at svare på kommentarer. At jeg hele tiden var up to date på, om nogen havde skrevet et modargument.

Når jeg var til familiearrangementer eller andre sociale begivenheder, havde jeg hele tiden min telefon på mig. Særligt for at følge med i, hvad folk kommenterede på min Facebook, eller holde øje med andre kommentarspor, som jeg var indblandet i.

Det er jeg ikke mere. Jeg ved ikke, hvad der er sket, men jeg går bare ikke så meget op i det mere. Selvfølgelig er jeg meget på sociale medier. Det er en stor hobby for mig, og jeg er virkelig interesseret i sociale medier. Men jeg gider ikke være hysterisk omkring det.

For det synes jeg virkelig, at der er mange der er. Jeg er virkelig træt af at sidde og spise aftensmad med en veninde, der lige skal svare på en besked, eller sidde til en fest og snakke med nogen, der lige skal tjekke sit Facebook-feed. Jeg synes det er fucking uhøfligt.

For mig har det hjulpet at se det hele lidt udefra. Jeg har været til flere bloggerting, hvor folk er mere optagede af at få taget det helt rigtige billede, end at snakke med folk. Og jeg har også været til politiske arrangementer, hvor folk er mere interesserede i at diskutere med folk på Facebook end i virkeligheden.

Det har virkelig været en øjenåbner for mig, for sådan har jeg ikke lyst til at være. Selvfølgelig vil jeg tage billeder når jeg er ude at spise eller til bloggerarrangementer, og selvfølgelig vil jeg diskutere på facebook. Men jeg gider ikke gøre det på bekostning af at få socialiseret med andre mennesker I VIRKELIGHEDEN.

Generelt tror jeg, at man er nødt til at minde sig selv om, at de sociale medier altså ikke er så skide vigtige, som man nogle gange går og tror. Det gør ikke noget, at dit flotte mad-billede ikke kommer op lige med det samme. Det gør heller ikke noget, at dem der kritiserer dig ikke får en fra højre lige med det samme.

Man må gerne elske sociale medier. Man må gerne bruge uendeligt med tid på dem. Men pas nu på, at du ikke bliver afhængig! Og pas på, at du ikke bliver asocial i din higen efter at være social.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få lækre bryn med Kelley Baker