15 tegn på, at du er RUC'er

Gør x-factor lidt mere spændende

SPONSORERET AF HENVISNINGSKODE.NET

img_9211img_9197

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er VILD med x-factor! Det er jeg sikker på, at mange af Jer også er. X-factor samler jo hele Danmark! 😉 Jeg ser det hver eneste uge. Enten fredag aften med bland-selv-slik og Mads ved min side, eller med tømmermænd lørdag morgen, også med bland-selv-slik ved min side…

Det er selvfølgelig sjovest at se det live. Så kan man også stemme, hvilket jeg benytter mig flittigt af. Til det første liveshow formåede jeg næsten at stemme på dem alle sammen… De var bare så gode!

Desværre gik jeg glip af sidste liveshow, fordi jeg var i Athen. Jeg går også glip af liveshowet i aften, da der er stor fest på Advice, hvor jeg er i praktik. Men så kan I roligt regne med, at jeg sidder foran fjernsynet i morgen tidlig, inden jeg skal i sommerhus med Radikal Ungdom politiske udvalg. X-factor er jo uden tvivl den bedste kur mod tømmermænd 😉

Jeg er jo typen, der kan godt lide at gøre tingene lidt mere spændende… Derfor var det helt oplagt for mig at takke ja, da jeg blev tilbudt et sponsoreret samarbejde med henvisningskode.net. Henvisningskode.net er en side, som sammenligner odds på diverse bettinghjemmesider. Dertil kommer de med deres egen vurdering af, hvad der er bedst at oddse på. Jeg anede ikke, at man kunne oddse på x-factor – men det kan man! Og det kan I læse meget mere om lige HER.

Til retsforbeholdsvalget oddsede jeg på, at Danmark ville stemme nej. Jeg håbede selv meget på et ja, men tænkte, at hvis jeg nu oddsede på det modsatte, så ville jeg ikke blive lige så ked af det, hvis det blev et nej. Og så vandt jeg sgu 500 kroner. Og det var pisse lækkert, selvom jeg nu hellere ville have haft et ja…

Derfor har jeg smidt 100 kroner efter, at Ladies With Attitude ryger ud i aften. Jeg synes, at de er mega nice, men jeg må nok også erkende, at der en god chance for, at de ryger ud i aften. Henvisningskode.net kalder dem også ”det oplagte væddemål”, så man kan kun få pengene 1.50 igen. Det er selvfølgelig ikke meget, men min mavefornemmelse siger mig, at de ryger ud – selvom jeg ikke håber det.

Jeg håber, at I alle får en pisse lækker fredag, uanset om I skal se x-factor eller ej :*

img_9150 img_9175

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 tegn på, at du er RUC'er