Jeg er overvægtig, åbenbart

Mor/dattertur til London

london7

Hej venner! Jeg beklager, at der har været stille på bloggen over weekenden. Men det skyldes, som jeg også nævnte i torsdags, at jeg har været i London med min mor!

Jeg var nemlig så heldig at være blevet inviteret på en weekendtur af min mor. Formålet med turen var selvfølgelig at hygge os, se London og have lidt kvalitetstid sammen. Men det var også at se Harry Potter-studierne, som ligger lidt udenfor London. Dem vil jeg komme ind på i et andet indlæg!

london6

london3

Vi boede i det flotte Bayswater-område, som er kendetegnet ved de mange hvide huse, på The Westbourne Hyde Park hotel. Min mor er den ultimative rejseplanlægger, så hun havde naturligvis tænkt på alt. Hotellet lå tæt på Paddington Station. Fra Paddington Station går Heathrow Expressen, som på cirka et kvarter kører én til Heathrow Lufthavn. Det betyder, at man lynhurtigt kan komme fra London ud til lufthavnen. Det er helt genialt når man er i byen så kort tid, som vi var.  Vi ankom nemlig fredag aften, og tog afsted igen søndag aften. Så der handler det bare om, at få så meget ud af tiden, som overhoved muligt.

london14Hotellet var rigtig fint. Det er ikke ENORMT dyrt (minimum lidt over 800,- pr. nat for et værelse), ligger tæt på Hyde Park og Marble Arch, og værelserne er flotte!

london15 london12 london1

Vi fik spist en masse lækker mad og holdt en masse hyggelige kaffepauser – og så fik vi selvfølgelig også besøgt et par pubs!

Jeg har samlet et par spisesteder, som vi besøgte, som jeg varmt anbefale til dig, der skal til London.

london2

Pret a manger 

Begge dage spiste vi morgenmad på Pret a manger. Det var virkelig lækkert, og bestemt ikke særligt dyrt, sammenlignet med, hvad det havde kostet i Danmark. De havde en masse forskellige juice, yoghurter, salater, sandwich, morgenbrød, kaffe mm. Forestil dig Starbucks eller Baresso, bare MEGET billigere og bedre! De ligger overalt i byen, du kan ikke undgå at se dem.

pizza

Jeg fik ikke selv taget et billede, så dette er lånt fra deres hjemmeside

Made in Italy

Made in Italy er en kæde, ligesom Pret a manger. Vi besøgte en af deres restauranter, og det var enormt lækkert! Man kan blandt andet få en stor lang pizza, der bliver placeret på et stativ midt på bordet til deling. Vi fik en super lækker antipasti til deling. Det var helt enormt lækre råvarer! Vi fik en salat hver til hovedret, som var ret skuffende. Men det var nok bare ikke deres speciale. Vinen var også helt enormt lækker til meget fair priser.

london9

Sofra

Sofra er en overraskende lækker restaurant på St. Christopher Place, som ligger på en lille sidegade til Oxford Street. Pladsen er enormt hyggelig, og fyldt med gode caféer og restauranter, som man kan holde et lille hvil på efter shoppingen. Sofra er en tyrkisk/ mellemøstlig-something restaurant, og den er virkelig lækker – og ikke mindst billig. Jeg kan meget varmt anbefale deres mezze platte og deres kyllingebryst, hvilket var de to retter jeg fik.

london13 london5Lørdag eftermiddag tog vi en tourbus rundt i London. Jeg har altid været totalt fan af guidede tourbusser. Jeg synes det er en helt fantastisk måde at se byen på, uden at få kørt sig selv helt træt. Vi havde en rigtig sjov guide, og vejret var dejligt. Selvom jeg efterhånden har været i London en del gange bliver jeg altid lige imponeret over, hvor flot byen er!

london11Og så fik vi naturligvis shoppet! Prisniveauet var virkelig imponerende lavt, så vi begyndte da at ærgre os en del over, at vi kun havde håndbagage med 😛 Jeg købte blandt andet en taske, som jeg er noget så forelsket i. Den skal jeg nok vise Jer ved lejlighed 😀 Jeg købte også en masse sportstøj og en masse basic-ting, blandt andet fra Primark, hvor man jo fandme kan få alt for ingen penge!

london17

Og så hyggede vi os bare helt vildt meget! Jeg elsker virkelig at være sammen med min mor, og savner hende allerede nu hvor jeg er kommet hjem, selvom det selvfølgelig er dejligt at være hjemme hos Mads igen. Jeg har det enormt godt med min mor, og fortæller hende alt. Det resulterer i, at jeg altid taler som et vandfald når vi ses 😛

Stay tuned! For snart kommer indlægget om vores tur til Harry Potter-studierne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er overvægtig, åbenbart