Guide til praktiksøgning #2 - Det gode CV

Jeg skal aldrig samle sokker igen!

DETTE INDLÆG INDEHOLDER AFFILIATELINKS

fullsizeoutput_1

Hvis der er én ting jeg hader, så er det at matche sokker. Mine sokker bliver altid på mystisk vis væk i vaskemaskinen, og jeg ender altid med at stå med fem forskellige sokker, der slet ikke passer sammen. Det er virkelig et irritationsmoment i min hverdag, men nu skal det være slut.

Da jeg var i London med min mor købte jeg 28 par sokker i Primark. Primark er lidt H&M på dope. De har ALT og det er pisse hamrende billigt. Kvaliteten er faktisk ok, i forhold til, hvor billigt det er. Der kunne man få 7 par sokker for 1,70 pund, hvilket svarer til cirka 15 kroner. Det er altså lidt over 2 kroner pr. par, hvilket jo er helt vildt!

Så nu har jeg 28 ens par sokker, og smider alle mine sokker ud. Så er der ikke noget med at stå og matche sokker igen. Nu er de alle ens, og så handler det bare om at sætte dem to og to sammen. Jeg er vild med det…

Er du også træt af at skulle matche sokker? Det kan jeg fandme godt forstå! Jeg har fundet nogle billige sokker på nettet, som du kan købe. Det er selvfølgelig langt fra så billigt som i Primark! Så hvis du tilfældigvis kommer forbi en storby, hvor de har Primark, så vil jeg anbefale dig at tage derhen!

sokker

1// HER 2// HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til praktiksøgning #2 - Det gode CV