Jeg blev pacet som barn – og det er jeg glad for

At bo med kæresten – update

img_8144

For et par uger siden var der en sød læser der skrev til mig og spurgte, om jeg ikke ville skrive lidt om, hvordan det fungerer med at have gæster ovre, når man bor med sin kæreste. Jeg elsker når læsere skriver til mig og kommer med idéer til indlæg, så det ville jeg selvfølgelig gerne. Men jeg tænkte, at det egentlig passer meget godt ind i et indlæg med en større refleksion og update på, hvordan det egentlig går med at bo sammen.

Mads og jeg flyttede sammen i Juli 2016, hvilket nu er snart 9 måneder siden! Hold nu helt op, hvor er tiden dog gået stærkt. Jeg føler næsten lige, at vi er flyttet ind.

Læs også: At flytte sammen med kæresten

Kort fortalt går det bare helt vildt godt. Vi har ikke rigtig nogen problemer, og lever rimelig meget i ro og idyl.

Jeg er jo væk stort set hver weekend, så der er han som oftest alene. Derudover er vi begge på arbejde eller studie hele dagen, og så er jeg tit ude om aftenen. Så selvom vi bor sammen render vi bestemt ikke fødderne af hinanden, hvilket egentlig også er meget rart.

Jeg elsker bare, at der altid er én at komme hjem til og lige vende verdenssituationen med. At man ikke skal falde i søvn alene, og at der altid er én at stå op sammen med. Det gør mig tryg, og så føler jeg mig ikke ensom.

Det fungerer også rigtig fint med det praktiske. Jeg synes, at han er dårlig til at rydde op og han synes, at jeg er dårlig til at rydde op… Og så er der jo ligesom balance i tingene. Vi bliver stort set aldrig uvenner om praktiske ting, og det går sådan set ret flydende. Selvom vi selvfølgelig godt kan diskutere! Men et forhold uden diskussioner er da også røvsygt.

Det fungerer også fint med gæster. Mads har tit drengene på besøg i de weekender, hvor jeg ikke er hjemme. Jeg har engang imellem en veninde på besøg en hverdagsaften, og så sidder Mads bare på kontoret mens vi spiser i spisestuen. De gange jeg har holdt pigemiddage el. har Mads været hos sine forældre, været i byen el. Vi er generelt meget gode til at tilpasse os. Enten ved at finde et andet sted at være, hvis den anden skal have gæster eller bare smutte ind i soveværelset eller på kontoret.

Det med gæster var helt klart en af mine store bekymringer da vi flyttede sammen, for jeg elsker virkelig at have gæster. Jeg har helt klart færre gæster nu, da jeg ikke vil kyle ham ind på kontoret. Men det gør egentlig ikke så meget! Men når jeg så har gæster, fungerer det helt fint!

Vi var begge lidt i tvivl, om det var for tidligt at flytte sammen, når vi kun havde været sammen halvandet år. Men i dag er jeg absolut ikke i tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning. Jeg kan slet ikke forestille mig ikke at bo sammen med Mads.

Jeg er generelt også af den overbevisning, at det ikke er farligt at flytte sammen med sin kæreste. Hvis du har lyst til det, så prøv det. Fungerer det ikke, jamen så fungerer det jo bare ikke – og sådan er det. Hvis jeres forhold ikke kan overleve at I flytter sammen, så var I nok heller ikke ment to be.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

6 kommentarer

 • S

  Et eller andet sted er det vel også rarest at finde ud af, hvis det ikke fungerer forholdsvist tidligt frem for ti år inde, når man allerede har etableret en hverdag og et helt liv sammen, hvis det giver mening. Jeg synes faktisk mine veninder med kærester håndterer det suverænt i forhold til besøg, især fordi fyren sagtens kan sige hej og hyggesludre men hurtigt går ind på værelset for at game eller noget, så man kan pige snakke, uden det virker som om han “hader” en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at høre at det går godt 🙂
  Min kæreste og jeg flyttede sammen efter 2 mdr. og har boet sammen nu i over 4 år. Så det kan sagtens lade sig gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg flytter sammen med min kæreste i weekenden og jeg får nærmest altid spørgsmål om jeg “tør det” eller lignende. Derfor er det skønt med et indlæg fra en, der rent faktisk bor med sin kæreste og hvor det fungerer fint! Jeg har snakket meget med min kæreste om, hvordan det skal fungere, når vi flytter sammen og tror også vi kommer til at have en løsning meget lignende jeres ift. gæster.
  Men rigtig dejligt at høre, at du er glad for at bo med din kæreste! Er helt enig i, at man lige så godt kan prøve, hvis det er det, man har lyst til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Held og lykke! <3 Er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev pacet som barn – og det er jeg glad for