At bo med kæresten - update

Et sundt og lækkert mellemmåltid

img_9418 I går var jeg til event og middag hos PR-bureauet Dahl. Der blev vi præsenteret for nogle af deres brands, herunder disse lækre Ration-barrer. Jeg har smagt dem før og er blevet ret vild med dem.

De findes i fire forskellige smagsvarianter. Mine personlige favoritter er disse to. Den ene er med æble og rabarber (den ”beige”) og den anden med æble, gulerod og citron (den lyserøde).

Da jeg første gang blev præsenteret for dem for over et halvt år siden, kunne man kun købe dem over nettet på Rations hjemmeside. Men i dag kan de blandt andet købes hos 7-eleven, hvilket er vildt sejt af en ret ny startup!

img_9431

Barrene er lækre og fungerer som et sundt alternativ til en chokoladebar, eller andet man lige køber på farten, når man er sulten. De indeholder en masse fibre og protein, så de mætter væsentligt mere, end en kaloriefyldt chokoladebar. De smager også enormt godt, selvom kalorieindholdet er ”lavt”.

De koster 25 kroner stykket, hvilket jeg måske synes er liiidt pebret. Men på den anden side er det jo cirka det samme som et par pølsehorn koster, og de her er altså både sundere og mætter mere. img_9436

Jeg har fået barrerne, men jeg er ikke blevet betalt for at lave dette indlæg!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At bo med kæresten - update