15 tegn på, at du er virkelig irriterende

Lad mig præsentere min nye klynge!

Du har måske lagt mærke til, at der er kommet nye seje bloggere i toppen af min blog! På Bloggersdelight fungerer det nemlig sådan, at alle Premium-blogs ligger i netværk sammen med andre bloggere.

Man ligger normalt sammen med blogs, som er i samme kategori som én selv. Fordi min blog er en lidt underlig kategori, har jeg været ret svær at placere.

Til at starte med lå jeg sammen med Søren Juliussen, Nikita Klæstrup, Theresa Lange (som ikke blogger længere) og Frihed er det nye sort. Til sammen udgjorde vi nemlig en klynge af politisk aktive bloggere. Søren blev rykket til en klynge med mænd, Nikita smuttede til blogly og Theresa blev rykket til en mommy-klynge, og så var der kun mig og Sara (Frihed er det nye sort) tilbage.

Så blev vi rykket til en anden klynge, og da Bloggersdelight lavede deres designs om, blev jeg rykket til en fashion-klynge.

Men jeg ville gerne ligge sammen med nogen, der mindede lidt mere om mig. Derfor gik jeg på jagt efter nogle højtråbende kvinder, som jeg selv. Det var en lidt lang proces, som jeg vil skåne Jer for, men nu er jeg endt sammen med fire super seje kvinder, som jeg vil præsentere Jer for!

Det var egentlig meningen, at det skulle være en lidt blandet klynge, både med noget fashion, sundhed, livsstil osv. Det endte med at blive en sundhedsklynge + mig, men det er jeg virkelig også tilfreds med! For det er nogle super seje kvinder jeg er endt sammen med, og jeg skriver jo efterhånden også ret meget om sundhedtræning og ikke mindst skønheds- og kropsidealer.

Jeg håber, at nogle af mine læsere (Jer) måske også vil læse med hos nogle af de seje damer i min klynge. For selvom de er kategoriseret som ”sundhedsbloggere”, så skriver du også om alt muligt andet! Her kan I læse lidt mere om dem:

nina

Nina Hansen

Nina er sundhedsblogger med stort S. Hun er passioneret omkring sin træning, og ikke mindst sin kost. Hun skriver om sin træning, hvordan man holder motivationen og kommer med gode fifs til køkkenet. Men hun skriver også om dagligdagslivet i Århus som sygeplejerskestuderende.

Hun er virkelig en køn pige og jeg er meget imponeret over, hvor motiveret hun er omkring sin træning.

trine

Trine Theodora

Trine er en ass-kicking kvinde, og hun ved, hvad hun vil. Hun skriver om sundhed og træning, men også om alt muligt andet. Blandt andet om kropsidealer og det ikke at være en lille nips. Og så dyrker hun i øvrigt crossfit! 😛 Trine bor i Århus og læser til lærer.

Hun er meget ærlig i sine indlæg og har en ligefrem facon, som jeg synes er super fed!

mette

Life by Mette

Mette er en af de seje, der har valgt at starte en blog for at dele sin vægttabsrejse med resten af verden. Men hendes blog er meget mere end det. Udover at skrive om sundhed og vægttab, berør hun også almindelige hverdagsemner som rør os alle, deler lækre opskrifter og kommer med gode mode-fifs.

Ligesom de andre, kender jeg ikke rigtigt Mette. Men jeg synes, at hun virker som en super sej og sød pige!

anna

Anna Warrington

Anna er den af pigerne jeg ”kender” bedst. Så godt man nu kan komme til at kende en person, ved at læse deres blog. Anna er nok også den, hvis blog minder mest om min. Udover at være super passioneret omkring sin træning, skriver Anna nemlig også en del om politik og samfund. Anna studerer nemlig til daglig statskundskab, og det kan man bestemt mærke på hendes blog 🙂

Jeg synes det er super fedt, at hun formår at mixe sundhed med politik på en virkelig elegant måde!

   

2 kommentarer

  • Sikke nogle skønne ord! Jeg elsker den måde, du har beskrevet os allesammen på, som højtråbende og passionerede kvinder. Det er noget, der kan give mig et smil på læben! 😀 #klyngegoals

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 tegn på, at du er virkelig irriterende