TV der pisser mig af: Min fede træner

Det må fremtidens Freja tage sig af

had

Når jeg står godt vissen klokken 03.00 til en fest og overvejer, hvorvidt jeg skal hoppe på vandvognen og gå i seng eller snuppe et shot og feste videre, ender det af og til med sidstnævnte. Også selvom jeg godt ved, at jeg skal op klokken 08.00 og have møde hele dagen efter.

Og jeg ved jo godt, at det er en dårlig beslutning. Men jeg ender altid med at tænke ”det må fremtidens Freja tage sig af”. Det er generelt en sætning, som jeg tænker lidt for ofte.

For fremtidens Freja, er jo ikke den samme person som nutidens Freja. Jeg kan huske, at jeg engang læste noget forskning der sagde, at når mennesker ser på sig selv i fortiden eller fremtiden, så tænker de på sig selv som en anden person. Jeg har forsøgt at lede efter det, men jeg kan ikke finde det – så I må ikke hænge mig op på det!

Men kender I ikke det der med, at man sidder og tænker ”skal jeg træne i dag? Ej, det er jeg for træt til. Jeg gør det på onsdag i stedet”, som om, at onsdagens Freja bare generelt er et langt friskere og mere overskuds-agtigt menneske end nutidens Freja.

Og det ender jo ofte med, at nutidens Freja er ret træt af datidens Freja. For datidens Freja sætter ofte nutidens Freja i nogle ret træls situationer. Nutidens Freja gider ikke bære rundt på de tømmermænd, som datidens Freja var dum nok til at forudsagde. Hun gider heller ikke rydde det tøj op, som datidens Freja kastede hulter til bulter da hun kom hjem, fordi hun var for træt til at samle det op. Og onsdagens Freja er faktisk også ret irriteret på datidens Freja for, at hun ikke bare gik op og trænede. For så træt kunne hun da heller ikke have været. I hvertfald slet ikke så træt som nutidens Freja.

Og sådan gik det til, at nutidens og datidens Freja fik et ret anspændt forhold. Men så er det heldigt, at de bare kan kaste problemet videre til fremtidens Freja. Sikke et trekants-drama.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV der pisser mig af: Min fede træner