Kun idioter cykler uden cykelhjelm

Jeg tilrettelægger min træning efter mit liv, ikke omvendt

blog

Som I formentlig ved, betyder træning en del for mig. Det betyder noget for mit velvære og min selvforståelse. Derfor er træning også noget, som jeg prioriterer i min hverdag. Men det må ikke fylde for meget, for så bliver jeg demotiveret. Derfor planlægger jeg min træning efter mit liv, og ikke mit liv efter min træning.

Jeg går efter at træne crossfit tre gange om ugen. Det formår jeg de fleste uger, men ikke alle. Denne uge ender jeg højst sandsynligt kun med at træne en MÅSKE to gange.

Det skyldes, at jeg har spændende møder og arrangementer hver eftermiddag i denne uge, der starter så tidligt, at jeg er nødt til at møde tidligt på arbejde – og derfor har svært ved at nå træning inden, uden at det går udover min søvn. Men slutter så sent, at jeg er for træt til at træne bagefter.

I weekenden har jeg arrangementer med alkohol både fredag og lørdag, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af at træne med tømmermænd. Ja, jeg kunne sagtens bare lade være med at drikke – men det har jeg ikke lyst til.

Jeg træner, fordi jeg synes det er sjovt. Jeg går meget op i, at træning skal være et frirum, ikke en sur pligt. Men det begynder at blive en sur pligt, hvis man presser træningen ned over hovedet på sig selv – så det gider jeg ikke at gøre.

Læs også: For første gang træner jeg ikke for udseendet og Når man bare ikke gider træning

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun idioter cykler uden cykelhjelm