Nørrebro Street Tour

De sociale medier viser ikke hele sandheden

image1-3

De af Jer, der følger mig på Instagram, har formentlig allerede set dette billede og videoen i slutningen af indlægget. Det er mit sølle forsøg på at vise, at de ting man ser på de sociale medier, sjældent repræsenterer mere end en brøkdel af sandheden.

Det er nemt at tage billeder af sig selv på en god dag. Der hvor håret sidder lige som det skal, og make-uppen er on fleek. Man kan finde det helt rigtige lys, og lægge ansigtet i de rette folder og så lægge et lækkert filter over bagefter.

Billeder kan tages ovenfra, så man ser tyndere ud – og så kan man selvfølgelig suge maven så meget ind, at man er lige ved at besvime.

Man kan få sin veninde til at tage 100 forskellige billeder, så der minimum er ét, hvor man både ser tynd, lækker og pisse smart ud.

Men sandheden er bare, at du formentlig ikke ville kunne kende mange af de Instagram-babes du følger, hvis du så dem i virkeligheden. For virkeligheden er sjældent så lyserød, som den ser ud på de sociale medier.

Læs også: Lad ikke sociale medier snyde dig

Vi vil alle gerne vise os selv fra vores bedste side – selvfølgelig vil vi gerne det. Det ville være unaturligt at forsøge at vise sig selv fra sin dårligste side.

Men det er bare pisse vigtigt, at man er opmærksom på det faktum, at de sociale medier ikke er sandheden. For man kan da næsten ikke andet, end at få hammer dårlig selvværd, når man scroller igennem sit Instagram-feed.

For nej – du ser ikke lige så godt ud, som de mennesker du ser på Instagram. Men det gør de formentlig heller ikke selv.

Jeg synes, at bloggere, Instagram-kendisser og andre influencers har et ansvar for at vise den hele sandhed. Selvfølgelig skal man lægge alle de smækre-lækre billeder ud, man har lyst til. Så længe man engang i mellem også viser et mere sandfærdigt billede.

Så scroll løs! Men husk nu, at det du ser kun repræsenterer en brøkdel af sandheden.

Læs også: Alt det du ikke ser på Instagram

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nørrebro Street Tour