Humanistisk konfirmeret

Derfor blogger jeg ikke så meget mere

blogger

Den opmærksomme læser vil formentlig have opdaget, at mængden af indhold her på bloggen er stagneret kraftigt over den seneste måned. Det undrer I Jer formentlig over, og det skylder jeg selvfølgelig en forklaring på.

I de to år jeg har haft bloggen her, har jeg bestræbet mig på at udgive hver eneste dag. Det har jeg fordi, at jeg selv godt kan lide at læse blogs, hvor der hele tiden kommer nyt indhold, og hvor man ikke skal vente længe på en opdatering.

Jeg har selvfølgelig også gjort det for læsertallene, da man bare får flere læsere, hvis man udgiver meget.

Men for en måned siden havde jeg et møde med søde Christina fra Bloggersdelight. Hun gav mig en masse gode tips, og et af dem var: “skriv når du har lyst”.

Det gav mig virkelig fornyet energi og ikke mindst ro. I de sidste to år har jeg presset mig selv til at producere nyt indhold hver eneste dag. Det har både stresset mig, da det altså kræver tid at producere nye indlæg hver eneste dag. Men det har også reduceret kvaliteten af det jeg udgiver. For jeg kan simpelthen ikke opfinde den dybe tallerken hver eneste dag.

Jeg er ikke fuldtidsblogger. Jeg har både et fuldtidsarbejde og en masse politisk arbejde. Og så er mit liv simpelthen heller ikke spændende nok til, at jeg føler, at jeg kan skrive lidt om vind og vejr hver eneste dag.

Efter mødet med Christina besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville lade mig stresse af dalende læsertal og at jeg kun ville sætte mig ved tasterne, når jeg havde et budskab. Når jeg følte, at jeg kunne skrive noget, som var værd at læse.

Mine læsertal nu, er bestemt ikke, hvad de var for et år siden. Men til gengæld elsker jeg at blogge mere, end måske nogensinde før. Og jeg kan også i langt højere grad stå på mål, for alt det indhold jeg udgiver. Det er en helt fantastisk følelse!

Så kære læsere. Der vil komme perioder, hvor der langt fra kommer indlæg hver eneste dag. Men bare rolig, jeg har ikke glemt Jer!

Denne nye strategi, er ikke kun for mig selv. Den er også for Jer. For jeg vil ikke lade Jer læse en masse lort, som jeg kun har skrevet, fordi jeg har banket mig selv i hovedet til, at der skal komme nyt indhold hver eneste dag.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humanistisk konfirmeret