10 spørgsmål til en SUF'er

Et bryllup, et kandidatoplæg og Mads’ sidste eksamen

Et lille indlæg som svar på, hvorfor der har været så stille det seneste stykke tid.

I lørdags var jeg for første gang til et rigtigt traditionelt kirkebryllup. Bruden så fantastisk ud, og talerne var så rørende, at jeg fik tårer i øjnene mindst fem gange.

Bruden var min “papsøster” – min mors kærestes datter, Anne-Louise. Hun blev gift med søde Kim, som også er far til deres lille datter, Emma. De blev gift i Frederiksberg Slotskirke, og festen blev holdt på Josty. Et fantastisk og virkelig gennemført bryllup! Og det blev kun vildere af, at Anne-Louise i sin tale til sin gom afslørede, at hun er gravid med barn nummer to!11351 7 9

Som jeg måske egentlig ikke har fået fortalt Jer, stiller jeg op som organisatorisk næstformand i Radikal Ungdom. I RU er det en tradition, at alle kandidater til formandsskabet rejser rundt og taler om deres visioner for foreningen, i alle lokalforeningerne.

I mandags holdte vi det første kandidatoplæg i Greve. Vi er fem kandidater: Thomas og Sigrid (dem på det første billede), der stiller op som formand. Alexander der stiller op som politisk næstformand, og Emil og jeg der stiller op som organisatorisk næstformand (os på det sidste billede).

Det var en hyggelig dag, og vi fik lækre flæskestegssandwich! En rigtig god start på en masse fede kandidatoplæg.

4 10

I går skulle Mads og hans specialemakker, Karen op og forsvare deres speciale, og de fik sgu 12! Ej, hvor er jeg bare stolt!

Bagefter drak vi et glas champagne på CBS, hvorefter vi tog hjem og spiste burgere, pakkede gaver op og hyggede.

Jeg gav Mads en rigtig lækker computertaske, sådan én har man jo brug for, når man skal ud og erobre erhvervslivet 😉 Nu er han færdiguddannet og det er fandme vildt! Til september starter han hos Microsoft. Jeg er meget stolt af ham <3

2

Så nu ved I, hvorfor der har været lidt stille på det sidste <3 Hvis I vil følge med i, hvad jeg går og laver, så gå ind og følg Radikal Ungdom på snapchat (@radikalungdom). Den styrer jeg nemlig i den her uge 😉

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 spørgsmål til en SUF'er