Danmarks største youtubeskandale

Se hvilke bøger jeg tager med på ferie

 INDEHOLDER REKLAMEimg_9486img_9480

Jeg får sjældent læst særligt meget. I min hektiske hverdag prioriterer jeg ofte at se fjernsyn eller stene på min telefon, når jeg slapper af.

Men på ferier får jeg som regel læst en del. Der kommer man ligesom ned i et andet gear, og så er læsning en helt perfekt beskæftigelse, når man alligevel slikker sol ved poolen 😛

På tirsdag tager jeg til Gran Canaria, og jeg tager tre bøger med på ferie. Jeg tænkte, at jeg ville dele dem som inspiration, hvis nogen af Jer mangler læsestof til ferien 😉

LIBERTY DEFINED AF RON PAUL

Liberty Defined er faktisk en af Mads’ bøger, som jeg har fået lov at låne til ferien. Bogen beskrives som “50 essential issues that affect our freedom”.

Ron Paul er en republikansk politiker, som sætter den individuelle frihed, kristelige værdier og den amerikanske forfatning højt.

Han er formentlig en af de politikere, som jeg er aller mest uenig med. Men han er Mads’ helt store politiske idol.

Derfor vil jeg gerne læse bogen. Både for bedre at kunne forstå Mads’ politiske standpunkt, men også for at blive udfordret på mit eget. Man kan meget nemt rende rundt i sin egen selvbekræftende bobbel, og så er det vigtigt, at man udfordrer sig selv.

I bogen behandler han og tager stilling til 50 forskellige politiske emner som abort, immigration, global opvarmning, tortur mm. Så mon ikke, at jeg nok skal blive rigtig provokeret 😉

Bogen kan købes for 160,- her.

FLYT MAGTEN AF SUSANNE HEGELUND OG PETER MOSE

Flyt Magten – sådan bliver du en god lobbyist, står der på forsiden. Bogen er en håndbog for lobbyister. Den giver én praktiske værktøjer til, hvordan man får sine politiske mærkesager på dagsordenen. Og så giver den indblik i de politiske processer, samt takt og tone for lobbyister.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at arbejde med lobbyisme, og så er det jo meget godt at forberede sig 😉 Jeg glæder mig meget til at læse bogen, og lover at skrive om, om den er værd at læse.

Bogen kan købes for 350,- her.

HVOR TALER DU FLOT DANSK AF ABDEL AZIZ MAHMOUD

Jeg er faktisk allerede gået i gang med denne bog, men er desværre ikke kommet så langt.

Jeg er allerede meget imponeret over bogen, og Abdels måde at skrive på. Han har et humoristisk og levende sprog, som gør bogen til en leg at læse.

Bogen er fyldt med personlige anekdoter og kloge refleksioner. Jeg glæder mig meget til at læse den færdig!

Bogen kan købes for 180,- her.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks største youtubeskandale