Se hvilke bøger jeg tager med på ferie

Fem stærke kvinder du skal følge på Instagram

Jeg ELSKER Instagram. Det kan næppe komme bag på nogen. Der er ligesom temaer i de profiler, jeg følger: Personer jeg kender, dyr (primært katte), kendte, Harry Potter-profiler og så selvfølgelig, træningsprofiler.

Jeg følger en del træningsprofiler. Primært kvinder, da det er dem jeg bedst kan relatere til. Jeg kan ikke relatere til kæmpe store mænd, der kan squatte 200 kilo.

Jeg følger også primært profiler, der har mange videoer. Det er ligesom sjovere at se. Og så gider jeg heller ikke følge profiler, der bare har en masse billeder af deres trænede krop i spejlet. Jeg vil se billeder og videoer, hvor folk rent faktisk træner. Det er det, jeg finder mest inspirerende.

Måske nogen af Jer, har det på samme måde? Her deler jeg mine fem yndlingsprofiler. Alle stærke, seje kvinder, som har nogle pisse fede Instagram-profiler, som jeg meget varmt kan anbefale Jer at følge!

katrine-preisler

Katrine Preisler har på nuværende tidspunkt “kun” lidt over 1.000 følgere. Det forstår jeg slet ikke, for hun har en pisse fed profil. Hun træner crossfit og OCR, og deler massere af videoer og billeder af sin træning.

astriidmartiin

Astrid Martin er lille og hurtig. Hun er en af de aller dygtigste OCR-atleter i Danmark. Hun deltog blandt andet i OCR World Championships i 2016 og har været med i TV-programmet Ninja Warriors. Hendes profil har 11.200 følgere.

laura-novack

Laura Novack arbejder som personlig træner i Californien. Hun deler en masse helt fantastisk smukke billeder og videoer fra sin træning. Hendes profil har 42.800 følgere.

malinmallejansson

Malin Malle er min absolut yndlings instagrammer. Hun er svensker, og deler primært videoer. Hun er bom stærk, og pisse hamrende sej! Hendes profil har 131.000 følgere.

sofiebeckvall

Sofie Beckvall er også svensker. Hun træner crossfit og OCR. På hendes Instagram deler hun billeder og videoer fra sin træning. Hendes profil har næsten 4.000 følgere.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvilke bøger jeg tager med på ferie