10 spørgsmål til en DFU'er

Tilbage til virkeligheden

20205833_10213908296441965_357088812_o

Klokken er 20 og vi er netop trådt ind ad døren her på Frederiksberg efter to skønne uger på Gran Canaria.

Slut med lange dage ved poolen, at spise ude hver eneste aften og de smukkeste omgivelser, man kan forestille sig.

Selvom jeg har ferie indtil September, kommer den næste halvanden måned til at være langt fra kedelig.

Jeg afsluttede jo min praktikperiode lige inden jeg tog på ferie. I den forbindelse skal jeg have skrevet en praktikrapport. Ja faktisk inden på næste onsdag, hvor jeg tager på sommerlejr med Radikal Ungdom.

Derudover har jeg en del forefaldent arbejde, en masse aftaler osv.

Midt i august er der landsmøde i Radikal Ungdom, hvor jeg jo stiller op som næstformand. Det er der en del arbejde i forbindelse med. Jeg skal på tur rundt til lokalforeningerne med min modkandidat, og de andre kandidater til formandskabet. Og så skal jeg selvfølgelig have skrevet en tale.

Derudover fylder kampvalget bare enormt meget oppe i mit hoved. Lige nu aner jeg ikke, hvad jeg skal lave, som minimum det næste år af mit liv.

Måske skal jeg bruge næsten alt min tid på Radikal Ungdom. Måske skal jeg ikke. Det er skræmmende, og jeg glæder mig sgu til, at det hele er overstået. Og jeg håber selvfølgelig, at jeg efter landsmødet, kan kalde mig Radikal Ungdoms organisatoriske næstformand.

Det har været rart at kunne lægge det hele lidt på hylden de sidste to uger. Både bloggen, praktikrapport, politisk arbejde og kampvalg. Bare slappe af og nyde at være sammen med Mads.

Men nu er jeg tilbage, og nødt til at forholde mig til virkeligheden. På nuværende tidspunkt er det dybt deprimerende. Men når det kommer til stykket elsker jeg jo min hverdag. Så mon ikke det hele ser lidt lysere ud i morgen

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 spørgsmål til en DFU'er