Man må ikke tage politik personligt

Ferie-doven

ferie

Jeg har nu holdt ferie i lidt over en måned, og det kan tydeligt mærkes på mit aktivitets- og energiniveau. Selvom jeg elsker at holde ferie, så må jeg også bare indrømme, at det gør mig lidt underlig oppe i hovedet.

Jeg kan rigtig godt lide struktur i hverdagen, og i ferien er der bare ingen struktur. Hverdag bliver til weekend og nat bliver til dag. Alting flyder sammen.

Jeg sover mere end jeg plejer. På almindelige hverdage sover jeg normalt cirka 6-7 timer. Her i ferien sover jeg måske 9! Selvom man skulle tro, at jeg blev mere frisk af mere søvn, er det som om, at det har den præcis modsatte effekt. Jeg bliver faktisk mere træt.

Små opgaver eller pligter virker også lige pludselig helt uoverskueligt. Lige at ringe til EL-forsyningen, betale en regning eller lave noget bloggerarbejde virker lige pludselig som kæmpe opgaver.

Jeg er med andre ord blevet godt og grundigt ferie-doven. Er jeg den eneste?

Det værste ved at være ferie-doven er, at jeg hele tiden har pisse dårlig samvittighed over det. Jeg har hele tiden lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke bruger min tid til noget fornuftigt.

Men i virkeligheden bør man nok bare give sig selv lov til at være ferie-doven. Give sig selv lov til bare at ligge på sofaen, stene instagram i flere timer og bingewatche serier.

Lige i øjeblikket ser jeg Modern Family. Jeg har aldrig set det før, så det er en nyfunden skat for mig! Mads og jeg har allerede set 4,5 sæsoner… Det er næsten for meget.

Nu vil jeg pakke computeren væk og give mig selv lov til at se et par afsnit Modern Family, inden jeg skal til træning klokken 17 <3

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må ikke tage politik personligt