Au pair ordningen er genial

Kandidattur

1 2

Om halvanden uge er der landsmøde i Radikal Ungdom. Der stiller jeg jo op som Organisatorisk Næstformand for landsforeningen.

Vi startede med at være fem kandidater til landsformandsskabet, som består af tre mennesker. To formandskandidater, en kandidat til posten som politisk næstformandsskab og to kandidater til posten som organisatorisk næstformand. Men en af formandskandidaterne valgte desværre at trække sit kandidatur af forskellige personlige årsager.

Så nu er vi fire kandidater tilbage. Min modkandidat, Emil, og jeg er de eneste der er i kampvalg. De to andre er mere eller mindre sikrede en plads i formandsskabet i næste foreningsår.

Det er selvfølgelig mega hårdt at være i kampvalg. Man er hele tiden enormt meget på, og det er hårdt hele tiden at gå med en uvished om, hvad man skal lave det næste år. Enten skal jeg bruge næsten alt min tid i Radikal Ungdom, ellers skal jeg ikke.

Kampvalget har stået på længe efterhånden, men de sidste uger her kommer nok klart til at være det hårdeste.

I går tog alle fire kandidater nemlig afsted til Jylland, hvor vi i fire dage skal være på kandidattur. I går besøgte vi Kolding, hvor fire forskellige lokalforeninger fra Syddanmark var tilstede. I dag skal vi besøge Viborg-Silkeborg, torsdag besøger vi Aarhus og fredag er vi i Aalborg.

I næste uge besøger vi Forstæderne, Roskilde og Odense.

På et lokalforeningsbesøg får hver kandidat mulighed for at fortælle lidt om sig selv og sine ambitioner for foreningen. Derefter får medlemmerne mulighed for at stille spørgsmål til alle kandidaterne.

Det er enormt hyggeligt at være på kandidattur. Vi har jo en masse tid i løbet af dagen, hvor vi kan lave en masse hyggelige ting i det jyske. Og heldigvis har Emil og jeg det enormt godt sammen, selvom vi er modkandidater.

Hvis I har lyst til at følge med på vores kandidat-tur så gå ind og følg Radikalungdom på Snapchat. Vi snapper alle fire fra den de næste par dage. I kan selvfølgelig også gå ind og følge mig: frejafokdal.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Au pair ordningen er genial