Hvilket ansvar har man som influencer?

JEG VANDT!

1 Her ser I Radikal Ungdoms nye Landsformandsskab!

Jeg ved godt, at min aktivitet her på bloggen har været minimal på det seneste. Det skyldes primært, at det eneste jeg har tænkt på de sidste mange uger, har været mit kampvalg til posten som Organisatorisk Landsnæstformand i Radikal Ungdom.

I weekenden havde vi Landsmøde, og lørdag var der valg til landsformandsskabet. Min modkandidat, Emil, og jeg holdte hver vores tale, efterfulgt af en god bunke spørgsmål fra en masse seje ungradikale. Derefter kunne alle landsmødedeltagere aflægge deres stemme, og jeg endte med at vinde med blot seks stemmers forskel!

Det værste tidspunkt på hele weekenden var det øjeblik, hvor alle stemmerne var afgivet, og det eneste jeg kunne gøre var at vente.

Det føltes lidt som når man går ud fra eksamenslokalet og ved, at man nu har gjort alt hvad man kan, og det eneste der er tilbage er at vente.

Jeg placerede mig strategisk tæt på en udgang. For jeg vidste, at hvis det ikke var mit navn der blev råbt op, ville jeg begynde at græde, og jeg ville have behov for et øjeblik for mig selv.

Endelig kom de ord, jeg havde ventet på fra dirigentbordet: “Vi har et resultat fra valget til Organisatorisk Landsnæstformand”. De næste sekunder føltes som flere minutter, og mit hjerte sprang et slag over. “…Og Freja er valgt”.

Den spænding og nervøsitet der havde bygget sig op over de sidste tre måneder forlod pludseligt kroppen. Jeg kunne slet ikke kontrollere min krop. Jeg rystede, som jeg aldrig har rystet før, og tårer sprang ud af øjnene på mig.

Pludselig blev jeg omringet af mindst tredive mennesker, som på skift gav mig et kram og lykønskede mig. Hvis blot én deltager på Landsmødet havde lus, har jeg i hvertfald givet det videre til alle andre.

Grundet spænding og nervøsitet havde jeg ikke rigtig sovet de sidste to dage. Jeg havde uden tvivl kørt på ren adrenalin. Da adrenalinen forlod min krop, begyndte trætheden at indfinde sig.

Der var stadig en del punkter på dagsordenen. Men jeg sad blot helt stille på min plads, og kæmpede for ikke at falde i søvn.

Om eftermiddagen var der den traditionsrige fodboldsturnering mellem lokalforeningerne. Jeg havde lovet Radikal Ungdom Aalborg, at jeg ville spille for deres hold. De var kun mænd på holdet, og der er en regel om, at der minimum skal være en pige på banen hele tiden.

Reglerne for turneringen er ret arbitrære. Der er blandt andet en regel om, at landsformandsskabet får direkte gult kort, hvis de træder ind på banen. Så det øjeblik kampen startede, blev jeg udvist et minut. Da minuttet var gået kom jeg ind på banen, hvorefter jeg igen blev udvist. Da jeg for tredje gang trådte ind på banen, fik jeg det endegyldige røde kort. Det var en win-win situation. For de ville gerne spille, selvom de ikke havde nogen kvinde på holdet. Og jeg ville faktisk helst ikke spille fodbold, fordi jeg er absurd dårlig.

Om aftenen var der landsmødegalla. Jeg var enormt træt, men også vanvittigt glad. Så jeg festede og fejrede, og endte med først at gå i seng ved fire-tiden.

Vi fik naturligvis også taget et billede af det spritnye forretningsudvalg, som jeg får glæden af at lede i det kommende år. Skråbåndet jeg har på på billedet, er en underlig tradition der er mellem alle nuværende og tidligere næstformænd i foreningen. Jeg har ikke helt forstået den, men jeg gør bare, hvad der bliver sagt…

fu

Da jeg kom hjem søndag aften, blev jeg hentet på Hovedbanegården af min mor. Derefter tog vi hjem til hende og hendes kæreste, hvor vi fejrede valget med et glas champagne.

Derefter tog jeg på hovedet hjem i seng.

I dag starter arbejdet, og jeg glæder mig helt enormt. Allerede i dag har jeg et møde med generalsekræteren, som jeg får æren af at være chef for. Det er sgu lidt underligt allerede som 20-årig at være nogens chef. Men jeg går ind til opgaven med ydmyghed. I aften har jeg møde med dytige Sigrid, som i weekenden blev valgt som vores nye landsformand.

Jeg glæder mig helt vildt til det kommende år! Jeg er sikker på, at det bliver pisse fedt, og pisse hårdt!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

1 kommentar

  • Tina KH

    Stort tillykke, det har du fortjent:-)
    God arbejdslyst med de politiske emner der kommer til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket ansvar har man som influencer?