Præstationspres er godt.... For mig

Tillykke til mig

I onsdags fyldte jeg 21 år! Jo ældre jeg bliver, jo mindre kan jeg mærke, at min fødselsdag betyder for mig. Så jeg valgte at bruge min fødselsdag på at være til kursus hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF). DUF er det organ, som bemidler penge til ungdomsforeninger, som eksempelvis Radikal Ungdom.

De afholdte et kursus om trivsel og samvær i foreningslivet, med fokus på alkoholpolitik, seksuelle krænkelser mm. Det var virkelig spændende, men også enormt tungt. Om aftenen var jeg ude og spise sushi med min mor, hendes kæreste og Mads. Jeg snakkede måske lidt mere om seksuelle krænkelser, end man burde på sin fødselsdag. Men det fyldte bare enormt meget i mit hoved den dag.

12

Torsdag holdte vi reception for det afgåede og nyvalgte formandsskab i Radikal Ungdom. Vi havde inviteret medlemmer, samarbejdspartnere mm. til en hyggelig eftermiddag med massere af champagne (verdi…) og søde taler.

Jeg holdte tale for min forgænger, Ida, og gav hende et par kække ord med på vejen. Vi fik også en masse søde gaver!

3 4

Fredag holdte jeg min 21 års fødselsdag herhjemme. Jeg havde inviteret en masse søde mennesker. Nogle gymnasieveninder, studieveninder, RU’ere, min gruppe af borgerlige piger, tidligere kollegaer mm. Det var VIRKELIG et mix af mennesker, men det virkede som om, at alle hyggede sig. Det gjorde jeg i hvertfald!

Jeg drak drinks, snakkede (råbte) og skrålede med på sange til klokken tre om natten. Så det var den helt perfekte måde at fejre min 21 års fødselsdag!5

Nu sidder jeg træt og glad, og forbereder mig mentalt til i morgen af skulle tilbage på studiet efter et halvt års praktik og to måneders ferie. Jeg må indrømme, at jeg sgu ikke helt magter det. Jeg har så meget RU-arbejde, og jeg brænder så meget for det. Så det virker ret utiltalende lige nu at skulle bruge så meget tid på studiet. Men det skal sikkert nok blive fedt, når jeg først er i det.

Lejligheden ligner lort. Hele kontoret er fyldt med gaver, både fra receptionen og min fødselsdag. Men det er selvfølgelig ikke det værste, man kan have sit kontor fyldt med 😉

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Præstationspres er godt.... For mig