Spar 30% på Polo Ralph Lauren

Når jeg skal hygge mig

hygge

Jeg hygger mig virkelig meget. Jeg har altid enormt mange bolde i luften, og et enormt stramt program hver eneste uge. Så når jeg endelig har lidt alene-tid, så skal det fandme også udnyttes – og jeg elsker det!

I dag har jeg ligget og stenet Zulu næsten hele dagen. Der har været genial optakt til Zulu Comedy Galla, som bliver sendt her kl. 21.00, som jeg selvfølgelig skal se. Der har været Guldtuben, Uffe Holm Show, Zulu Comedy Galla fra sidste år mm. Helt perfekt søndag!

Her er nogle af de ting, som jeg laver, når jeg virkelig hygger mig! Måske du kan finde noget inspiration?

Stener sociale medier

Jeg elsker virkelig at stene sociale medier i flere timer. Først tjekker jeg alle mystorys på Snapchat, så alle mystorys på Instagram. Så ser jeg hele min startside på Facebook og Instagram igennem, og så sidder jeg og stalker folk på Instagram, ser madvideoer el. Sygt afslappende.

Ser fjernsyn

For mig er der intet mere afslappende end at se fjernsyn. Jeg tænder nogle gange for TV2 Zulu eller TV2, og stener flow tv. Ellers ser jeg feel good serier på Netflix eller reality-tv på Viaplay. Ofte ender jeg med at falde i søvn foran fjernsynet…

Laver god mad

Jeg kan personligt rigtig godt lidt at lave mad. Selvfølgelig er det ikke madlavning, jeg har aller mest lyst til, når jeg kommer træt hjem efter en lang dag. Men hvis jeg har god tid, og kan sætte en god podcast på imens, så synes jeg, at det er enormt hyggeligt at lave mad!

Bestiller lækker take-away

Selvom det er hyggeligt at lave mad, så gider jeg ikke at lave mad til én. Så når jeg er alene køber jeg altid noget udefra. Nogle gange går jeg ned og køber en sandwich, salat el. Men når jeg virkelig skal hygge mig, så bestiller jeg noget lækker take-away over just-eat.

Spiller computerspil

Det er sjældent, at jeg spiller computer, men når jeg gør, så elsker jeg det! Jeg spiller primært Sim City 5, hvilket er et fantastisk spil! Der er mange spil, jeg godt kunne tænke mig, men jeg har en Mac… Gider man ikke investere i dyre computerspil og en gamercomputer, er det også virkelig afslappende at spille diverse spil til telefonen. Det er dog langt fra lige så sjovt.

Hører en god podcast eller lydbog

Jeg elsker at høre lydbøger og podcasts. Jeg hører det dog primært, når jeg transporterer mig eller er i bad. Men nogle gange kan det være enormt afslappende at smide en lydbog eller podcast på, og bare sidde i sofaen og lytte.

Spiser bland-selv-slik

Det er lidt en farlig vane. Men når jeg virkelig skal hygge mig, hører der bland-selv-slik til. Og “desværre” ligger der én god slikbutik lige rundt om hjørnet, fra hvor jeg bor….

Finde sjove apps

Jeg er ikke den store forbruger af apps. Men en gang imellem synes jeg, at det er vildt hyggeligt, at tjekke app store igennem for forskellige nye og sjove apps. Både spil og funktionelle apps. Jeg tjekker som regel diverse toplister igennem, eller søger efter lidt af hvert.

Går en tur

Det er sjældent det sker, men jeg synes også, at det er rigtig hyggeligt at gå en tur. Enten smider jeg en podcast eller lydbog i ørene og går en tur i Frederiksberg have. Ellers går jeg efter noget specifikt som en is eller en kop kaffe.

Online-shopper

Det er en dyr vane, men der er sørme ikke noget mere hyggeligt, end at online-shoppe. Hvis man ikke har penge på kontoen, kan man jo også bare kigge. Men det er selvfølgelig altid lidt sjovere, rent faktisk at købe noget 😛

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 30% på Polo Ralph Lauren