Gik Anden over stregen til Guldtuben?

Veninder længe leve

SPONSORERET AF HJERTEFORENINGEN

img_9091

Mine veninder betyder alt for mig. Det er dem, jeg deler glæder og sorger med. Det er dem, jeg drikker mig rødvinsfuld med i weekenderne. Og det er dem, jeg kommer til, når hverdagen bliver lidt for meget.

Jeg er ikke typen der har én bedste veninde – jeg har mange. Og hver og én af dem betyder enormt meget for mig.

Men hver dag bliver 16 kvinder taget fra os grundet hjerte-kar sygdomme. Faktisk er hjerte-kar sygdomme årsagen til hvert fjerde dødsfald blandt danske kvinder. Det sætter Hjerteforeningen fokus på i en kampagne, der har kørt de sidste 11 år. Foreningen forsøger at samle penge sammen til forskning indenfor hjerte-kar sygdomme, og de har på de sidste 11 år samlet 29,5 millioner kroner ind.

Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor forfærdeligt det ville være at miste en veninde. Særligt ikke i så ung en alder. Men hjerte-kar sygdomme kan ramme én når som helst.

I denne enormt rørende video sætter Hjerteforeningen fokus på, hvor vigtige veninder er, og at vi skal værdsætte dem – for man ved aldrig, hvornår man mister dem.

I samarbejde med Raiine har Hjerteforeningen udviklet nogle mega fede t-shirts. Jeg har faktisk lige selv købt én af dem. De koster 349 kroner og 100% af overskuddet går til forskning i kvinders hjerter. Du kan tjekke dem ud HER. De har også lavet disse super fine armbånd, som kun koster 40 kroner.

s2veninder2s

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gik Anden over stregen til Guldtuben?