Tre gode ting ved regeringens finanslovsforslag

Tilbage på studiet

study

Jeg har nu været tilbage på studiet i lidt over en måned. Det var sgu lidt underligt at komme tilbage, efter otte måneders pause fra skolebænken.

På sidste semester var jeg jo på praktik, og derefter havde jeg to måneders sommerferie. Så det var godt nok lang tid siden, at jeg havde gået i skole.

Læs også: Praktik, kan det anbefales?

Jeg havde glemt mine koder til ALT. Min kode til min mail, intranettet osv. Den eneste årsag til, at jeg kunne huske koden til mit studiekort er, at det også er koden til min mobilepay… Og den bruger jeg desværre lidt for ofte, så den kode glemmer jeg aldrig.

De første tre uger havde vi et 5 points fag der hedder Innovation X. Det er et tværfagligt forløb mellem alle studieretningerne på skolen. Jeg var virkelig skeptisk inden det gik i gang, men endte med at blive ret positivt overrasket.

Selvom der var nogle små tåbelige ting ved faget, var det både lærerigt og virkelig hyggeligt! Jeg havde en enormt god gruppe, og vi hyggede os helt vildt.

Jeg var nervøs for at vende tilbage på studiet. På mit studie har man mødepligt, og det er svært at få til at hænge sammen med politisk aktivitet. Jeg var bange for, om jeg kunne få alle enderne til at mødes. Men jeg tror nu nok, at det skal gå alt sammen 😉

Læs også: Om min uddannelse – kommunikation på DMJX

Jeg er lige nu på 4. semester. Vi har lige afsluttet Innovation X og er påbegyndt et fag om forretningsforståelse, projektledelse og entreprenørskab. Det er nogle virkelig søde undervisere, og faget virker spændende. Men det virker også ret meget som repetition fra HHX…

Næste semester er udvekslingssemester. Jeg kan af gode grunde ikke tage til udlandet, når jeg er næstformand. Så jeg bliver hjemme i Danmark. Jeg havde egentlig tænkt mig at søge udveksling på CBS. Man kan nemlig også søge udveksling indlands. Men lige nu hælder jeg faktisk til bare at blive på skolen, som faktisk tilbyder ret spændende fag på 5. semester.

Det er hyggeligt at være tilbage på studiet. Der er så mange søde mennesker, som jeg har savnet, mens jeg har været på praktik. Og jeg kan sgu godt lide at gå i skole. Jeg kan godt lide at blive klogere, og ikke mindst: at komme tættere og tættere på at være færdiguddannet 😛

study2

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre gode ting ved regeringens finanslovsforslag