Sig nej til smøgerne

Jeg har verdens bedste venner

piger

Jeg ved ikke om det var magi i luften, eller bare alkohol i blodet. Men jeg blev altså en lille smule forelsket i alle de her dejlige piger i lørdags – mere end jeg var i forvejen!

I lørdags holdte min søde veninde, Katrine, nemlig fødselsdag. Og hele vores “pigeloge” var med. Det er en “borgerlig” tværpolitisk pigegruppe, som vi lavede for 2,5 år siden. Til at starte med var det bare et tværpolitisk netværk, men de er sgu gået hen og blevet nogle af mine virkelig gode veninder.

Vi dansede hele natten, drak en masse technobajere og havde en helt fantastisk aften. Der var så meget kærlighed i luften, at jeg hele søndagen var helt høj på kærlighed til de her fantastiske piger, som jeg virkelig elsker at bruge min tid med.

Det er så dejligt, at 12 SÅ forskellige piger, kan have så fantastisk mange dejlige stunder sammen. For selvom vi er forskellige og har forskellige livssyn, så deler vi en stor politisk interesse, og en kærlighed til – og fortid i, foreningslivet, mere specifikt ungdomspolitik.

Men det er ikke den eneste grund til, at den her weekend virkelig har mindet mig om, hvor helt fantastiske venner jeg har. Fredag fejrede jeg nemlig min fødselsdag med mine gode venner, Thomas og Alexander. Til min fødselsdag gav de mig nemlig “en aften med to frække fyre” som indebar en middag og massere af drinks med dem.

De ville ikke sige, hvor vi skulle hen og spise. Det skulle være en overraskelse. Alexander og jeg havde forinden været hos Europabevægelsen og hjælpe vores ven, Jeppe, med at teste et nyt spilkoncept af. Så vi cyklede sammen mod restauranten.

Jeg blev ført rundt på næsten hele Frederiksberg og Vesterbro, inden vi endte der, hvor vi skulle spise. Jeg tror dog ikke helt den store omvej var en del af planen, men mere at han er elendig til at finde vej. Men vi endte altså på Madklubben Vesterbro, hvor vi fik en mega lækker treretters middag med bobler, vin og drinks.

22218039_10214579715107012_1618579081_oDe fortalte mig, at vi skulle ud og bowle. For at være helt ærlig, så magtede jeg ikke helt at bowle. Men det var sødt, at de havde planlagt noget! Efter middagen gik vi ned mod DGI-byen, hvor vi havde booket en bowlingbane til kl. 21.

Da vi kom ind i DGI-byen gav de mig bind for øjnene, og kastede mig ind i en bil. Jeg tænkte bare…. WTF. Efter hvad der føltes som en ret lang køretur, blev jeg ført ud og ind i en bygning. Vi skulle ind i to forskellige elevatorer, og der begyndte jeg at tænke, at vi måske var på tivoli hotellet. Da vi var der til min fødselsdag kunne jeg huske, at der var to forskellige elevatorer.

Da jeg fik bindet af, så jeg, at vi var på Bella Sky! En bar jeg faktisk længe har haft lyst til at prøve. Vi satte os og begyndte at kigge på drinkskortet. Men pludselig kom en tjener med bobler og lækre snacks, som de åbenbart havde planlagt på forhånd. Efter bobler og lækre drinks, tog vi ind til byen.

Det var en helt vildt hyggelig aften, og jeg blev bare så glad og taknemmelig for, at jeg har sådan nogle fantastiske venner, der planlægger så fantastisk en aften for mig! Hvor sødt er det lige?

De fleste mener vel, at de har verdens bedste venner. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at det er mig der har verdens bedste venner <3

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig nej til smøgerne