Nej, du er ikke nødvendigvis god nok, som du er

Bruxelles 2017

6

Hej venner!

Ja, det er efterhånden noget tid siden, at jeg har skrevet herinde. Det er der mange årsager til, men en af dem er, at jeg har været i Bruxelles den sidste lille uge. Udover at vi havde virkelig dårligt internet på hotellet, valgte jeg også bare at hygge mig og holde ferie i stedet for at blogge.

Men nu er jeg tilbage! Og jeg har et par sjove projekter på bloggen i pipelinen 😀 Det skal I glæde Jer til, det gør jeg i hvert fald!

Læs også: #RUThereGeneva?

Nå, men jeg har været i Bruxelles mandag-fredag med Radikal Ungdom. Vi har næsten hvert år en studietur til Bruxelles. Jeg var også med for tre år siden, og i år var jeg med igen!

Vi var 22 RU’ere afsted. Vi tog afsted mandag formiddag, og var hjemme igen ved syvtiden i går aftes. Vi boede på Meininger Hotel, som er et hotel/ hostel i ghetto-delen af Bruxelles. Men det ligger relativt centralt, og det er faktisk et rigtig fint sted, særligt for grupper!

Turen var en ret god blanding af faglige oplæg og en hyggelig ferie. Vi havde 1-2 oplæg om dagen, og så hyggede vi en masse, drak øl og var på muséer.

Vi havde blandt andet et oplæg med Morten Helveg i Europaparlamentet, et oplæg med Jeppe Tranholm Mikkelsen i Europarådet og et oplæg med en officer hos NATO. Og så var vi på krigsmuseum og Parlamentariet, som er et museum om EU.

Jeg kan virkelig varmt anbefale særligt Parlamentariet. Der får man et ret godt overblik over EU’s historie og dets opbyggelse.

Personligt var jeg mest oppe at køre over oplægget hos NATO. Vi besøgte også NATO for tre år siden, men jeg er nok blevet lidt mere militær-positiv siden dengang. Jeg fik ret meget øjnene op for, at jeg faktisk godt kunne tænke mig enten et internship eller måske et job hos NATO på et tidspunkt. Jeg tror, at det er en vildt spændende arbejdsplads!

Vi fik også bare drukket en masse super lækre belgiske øl! Vi drak et par øl hver dag, og torsdag var vi sådan rigtigt i byen. Hver torsdag er der PLUX på Plads Luxenborg, som ligger lige ude foran Europaparlamentet. Der er en helveds masse mennesker, og særligt er det mødested for alle praktikanter i Bruxelles, som der jo er vanvittigt mange af.

Vi hyggede os, drak en masse Jägerbombs og så fejrede vi Sigrids fødselsdag – hun fyldte nemlig 23 år fredag! Så ved midnat sang vi selvfølgelig fødselsdagssang, og hun fik sig et vodkashot.

Det var en pisse hyggelig aften, og vi havde det pænt stramt fredag, hvor vi skulle hjem. Min sidemakker fik også lige knækket sig i flyet hjem. Der kom min stort set ikke-eksisterende lugtesans mig til gode!

Det var en virkelig dejlig tur, men det er nu også altid dejligt at komme hjem igen! I dag skal jeg havde gjort rent i køkkenet. Det trænger til en ordentlig rengøring, og så får vi vores venner, Rachel og Poul, til middag i aften. Det glæder jeg mig rigtig meget til!

1

2 3 4 5

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, du er ikke nødvendigvis god nok, som du er