Ulempen ved at være et curlingbarn

Jeg er jo en kæmpe nørd

1

Jeg ved ikke, hvad det er. Men jeg har bare altid haft nogle super kiksede interesser. Hele min barndom var jeg hestepige med stor H, hele mit liv har jeg ELSKET Harry Potter, jeg blev ekstremt interesseret i politik da jeg var 13 år og nu spiller jeg simpelthen Pokemon Go meget mere, end jeg burde turde stå ved.

Læs også: Hvad Harry Potter-universet betyder for mig

Ja, I troede at Pokemon Go døde efter sidste sommer, men I kan godt tro om igen. Pokemon Go lever i bedste velgående.

Ligesom mange andre stoppede jeg med at spille det populære spil efter hypen stilnede af sidste sommer. Men for lidt over en måned siden fandt jeg appen frem igen, og så gik det ellers derud af. På ca. 5 uger er jeg gået fra level 13 til level 26. Så I kan godt regne ud, at jeg har spillet ret så meget…

Heldigvis er jeg ikke alene om det. Min gode veninde, Sigrid, hoppede heldigvis med på den (lidt stilnede) bølge sammen med mig. Og det er altså bare meget sjovere, når man har en at spille med 😛 Og når man har en, der forstår det, når man skriver “JEG HAR LIGE UDKLÆKKET MIN ANDEN SNORLAX” eller deler ens sorg, når man ikke fangede pokemonen efter et raid. For det gør Mads i hvertfald overhoved ikke…

Nå men altså. Som den kæmpe nørd jeg er, har jeg selvfølgelig tilmeldt mig alle mulige Pokemon Go-grupper på Facebook. Der fandt jeg hurtigt ud af, at Fisketorvet er the place to be, hvis man spiller Pokemon. Så der har Sigrid og jeg været henne et par gange og spille Pokemon.

Læs også: All I wanted was to catch them all…

Det er et ret vildt “society”. En søndag vi var derude, fandt vi ud af, at der var et ret fedt raid lige overfor Fisketorvet. Et Raid er et æg, der udklækkes på et Pokemon Gym, og så kan man gå sammen med op til 19 andre spillere om at bekæmpe den “Raid boss”. Hvis man slår den, har man mulighed for at fange den.

Vi gik derud, og der stod der ca. 30 mennesker og spillede. Det var mødre med deres døtre, det var vennepar i alle aldre og det var folk, der kom alene. Det var tydeligt, at mange af de mennesker vi mødte kendte hinanden i forvejen fra andre raids eller Pokemon Go-events. Hvor vildt er det lige?

Nå men i går sad Sigrid og jeg inde på Radikal Ungdoms sekretariat og arbejdede. Sekretariatet ligger 5 minutter på cykel fra Fisketorvet, og faktisk lige på vejen hjem til mig. Så jeg besluttede mig for at tage en tur til Fisketorvet på vejen hjem.

Sigrid havde en eksamensopgave, hun skulle have skrevet. Så hun havde ikke tid til at tage med, og så måtte jeg jo tage afsted alene.

Så sad jeg der. Helt alene, 21 år, midt i Fisketorvet og spillede Pokemon Go. Ikke nok med det, sad jeg samtidig og hørte Harry Potter 7 på lydbånd. Der gik det for alvor op for mig, hvor kæmpe stor en nørd jeg er. Men ved I hvad? Det har jeg det faktisk ganske fint med.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulempen ved at være et curlingbarn