5 ting i Harry Potter, der ikke giver mening

Slut med bloggen

img_0291

Nej det er ikke clickbait, den er sgu god nok. Jeg stopper med at blogge – i hvert fald for en tid.

Bloggen her har kørt siden Marts 2015. Næsten hver dag har jeg delt indlæg om stort og småt, og jeg har nydt hvert et sekund af det. Men jeg er simpelthen kørt død i det. Jeg mangler inspiration, og ikke mindst tid. Bloggen her er gået over og er blevet en sur pligt, mere end et frirum – og det er for mig et tegn på, at jeg skal holde op. For selvom bloggen også er et bijob, så er det altså primært noget, som jeg gør for sjov.

Bloggen lukker ikke. Den kommer stadig til at ligge tilgængelig, så man kan finde alle de gamle indlæg. Jeg lukker den ikke, fordi jeg gerne vil have muligheden for at starte igen. For om det bare er et par måneders pause jeg mangler, eller om jeg er kørt død i det for good – det ved jeg ikke.

Men bare rolig, I kommer stadig til at kunne følge med, hvis I har lyst. Forhåbentligt betyder lukningen af bloggen, at jeg får mere tid til mine andre sociale kanaler. I kan gå ind og følge min private facebookprofil, hvor jeg skriver om politik og andet gak og gøgl HER. I kan følge min Instagram, hvor jeg deler stort og småt HER. Og så kan I følge mig på snapchat, hvor jeg snapper stort set hvert eneste skridt, jeg tager 😛 Der hedder jeg @frejafokdal.

Det er selvfølgelig sørgmodigt. Men jeg glæder mig også til at slippe af med den konstante dårlige samvittighed, jeg går med. Og måske det giver mig frirum til at kunne kaste mig over nogle andre sjove projekter i fremtiden.

Tak til alle Jer der har fulgt med <3 Uanset om I har fulgt med fra start, eller er kommet til undervejs. Om I er faste læsere, eller bare smutter forbi i ny og næ! I er skønne!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

3 kommentarer

 • kommer til at savne indlæg som eksempelvis: Vi har brug for mere nøgenhed

  *smiler*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tak for god læsning på bloggen, det har været en fornøjelse at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  En blog kræver også rigtig meget tid.
  Min datter, som er en klog ung kvinde som du måtte også lukke lidt ned.
  Held og lykke med dine andre fornuftige opgaver:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting i Harry Potter, der ikke giver mening