img_8457

Mit navn er Freja Fokdal, jeg er 20 år gammel og studerer kommunikation på Medie- og Journalisthøjskolen. Lige nu går jeg på tredje semester, hvor jeg er i praktik hos Advice A/S i deres PR-afdeling. Og så er jeg politisk aktiv i Radikal Ungdom, hvor jeg sidder som Organisatorisk Landsnæstformand.

Jeg startede min blog i Marts 2015, fordi jeg gerne ville give et indblik i ungdomspolitik. Jeg ville gerne vise, at ungdomspolitik ikke kun er lange kedelige møder og kiksede fyre i jakkesæt. Det er et sjovt, udviklende og pissefedt fællesskab, hvor man får gode venner og lærer en helveds masse.

Over de seneste to år har min blog udviklet sig til et sted, hvor jeg kan dele alt mellem himmel og jord. Jeg skriver blandt andet meget om kropsidelaer, politik, indre sundhed/ selvværd og livet i ungdomspolitik. Jeg har en holdning til alt, og de holdninger deler jeg ofte på bloggen. Min blog er personlig og ærlig, og jeg sætter en dyd i at skrive noget, som almindelige mennesker, som jeg selv, kan relatere til.

Den gennemsnitlig læser er en kvinde på 18-35 år, der bor i København. Størstedelen af mine læsere bor i de store byer, primært København og Århus. En fjerdedel af mine læsere er mænd, og tre fjerdedele er kvinder. Jeg har mange læsere, der selv er aktive i ungdomspolitik eller har en interesse for politik. Mine læsere befinder sig i alle kroge og hjørner af det politiske spektrum.

Jeg driver en delvist kommerciel blog, og du vil derfor kunne finde sponsoreret indhold på bloggen. Det finder du i form af affiliatelinks, hvor jeg får en procentdel af salget, såfremt du går ind og køber noget via linket på min blog. Jeg omtaler også til tider produkter, som jeg har fået tilsendt af PR-bureauer eller virksomheder og så har jeg sponsorerede samarbejder, hvor jeg har fået nogle penge for at skrive et indlæg, som bliver udviklet i samarbejde mellem en virksomhed og mig som blogger. Det vil altid stå fremført i indlægget, hvis der er noget som helst sponsoreret indhold i indlægget. Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg kun indgår sponsorerede samarbejder, som jeg kan stå inde for.

Ønsker din virksomhed at samarbejde med mig, så kontakt Bloggersdelight på salg@bloggersdelight.dk. Jeg har tidligere arbejdet med brands som: Georg Jensen, Opel, Kims, EA Games, EF Education,  m.m.

Har du spørgsmål, ris, ros el. så skriv til mig på: Freja_fokdal@hotmail.com