img_8457

Mit navn er Freja Fokdal. Jeg er tyve år gammel, og læser kommunikation på Medie- og Journalisthøjskolen i Emdrup (typen der styrter gennem uddannelsessystemet – en hver politikers våde drøm) Jeg er aktiv i Radikal Ungdom hvilket jeg har været siden folketingsvalget i 2011. I dag sidder jeg som integration- og udlændingeordfører, og er dermed en del af Radikal Ungdoms ledelse. Lige i øjeblikket er jeg i praktik hos kommunikationsbureauet Advice A/S i deres PR-afdeling. Jeg kommer oprindeligt fra Gentofte (reservatet) men bor i dag på Frederiksberg med min kæreste, Mads.

Jeg er en livlig og modig ’’debattør’’ , selvom jeg hader at kalde mig selv det – det lyder simpelthen så selvhøjtideligt. Jeg er rigtig glad for øl og nyder dem helst på min yndlingsbar – Toga. Jeg elsker at træne, og er stærkere end de fleste piger. Jeg er en murder on the dancefloor, og er altid frisk på at feste. Jeg elsker tøj og gerne den dyre slags, men har ikke nogen penge. Jeg har en konservativ kæreste som jeg elsker over alt på jorden, selvom vi er uenige om ALT. Jeg drømmer om at overtage verdensherredømmet, men inderst inde ved vi nok alle, at det ikke kommer til at ske. Jeg er en pige med et stort ego, men med en ironisk distance til det.

Her på bloggen vil i kunne finde en blanding af samfundsrelaterede indlæg og almindelige hverdagsindlæg om tøj, træning og livet i ungdomspolitik.

Kontakt mig på freja_fokdal@hotmail.com.